– Jeg mener dette var mitt mål

Etter at Liverpool slo Southampton 4-0 ble det diskutert om Liverpools tredje scoring skulle krediteres Thiago Alcantara eller om det var et selvmål.

Thiagos knallharde skudd forandret nemlig retning i Southampton-forsvarer Lyanco før ballen smalt i nettaket. Men skuddet hadde retning mål, og de fleste nettsteder har gitt scoringen til Liverpools spanske midtbanespiller.

Etter kampen fikk Thiago spørsmål av beIN Sports om han mente dette var hans mål.

– Jeg mener dette var mitt mål. Jeg vet ikke hva dommeren har sagt, men det føltes som mitt mål, svarte Thiago.

Han var godt fornøyd både med egen og lagets innsats i kampen.

– Vi er ganske stinne av selvtillit nå, og da kommer resultatene også. Det er viktig å vinne kamper og score mål, men det er enda viktigere å ikke slippe inn mål, så vi er alle fornøyde, la han til. 

– For meg handler det om å hjelpe laget. Det er viktig for oss å vinne fotballkamper. Dersom jeg kan hjelpe oss til å vinne ved å score mål, så er det enda bedre. 

– Det hjelper også at vi scorer mål tidlig i kampen, og at vi scorer så mange mål i første omgang. Vi kan gå til pause og analysere det som har skjedd, og finne ut hvordan vi kan kan gjøre enda flere. Det var en ganske god første omgang av oss, og en enda bedre andre omgang.