– Det var et utrolig mål. Jeg ser det på trening, og vet at han har teknikken til å få det til

Jürgen Klopp var ikke overrasket, men veldig begeistret etter det vanvittige treffet.

Liverpool og Porto hadde hatt sine sjanser i kampen før Thiago Alcantara banket til fra 25 meter.

Treffet hans var så teknisk perfekt – og det var en kanon som stusset så vidt over gresset før den snek seg helt bort i kroken. Det er ikke mange spillere som kan score slike mål. Etter kampen var scoringen den store «snakkisen».

– Vi hadde større sjanser i kampen enn dette – men det var utrolig! Jeg ser det på trening, og vet at han har teknikken for å få det til, men det er ikke alltid du får til en slik suser, sa Klopp til Liverpool Echo etter kampen.

– Vi trengte noen øyeblikk og litt flaks, for de hadde store sjanser på kontringer, sa manageren videre.

Han var ikke helt fornøyd med lagets prestasjon i 2-0-seieren.

– Vi kunne ha tapt denne kampen i kveld. Vi hadde noen heldige øyeblikk, men også øyeblikk der vi ikke er lette å spille mot. Jeg hadde ikke forventet at vi skulle være en nådeløs «pressemaskin» i kveld, men vi vokste inn i kampen, og det er jeg glad for. Vi må spille bedre mot Southampton, for de er en maskin, sa han videre.

Viktig for selvtilliten

Thiago ble også offisielt kåret til banens beste spiller av UEFA. Etter kampen snakket han med BT Sport, der de selvsagt spurte han om målet.

– Jeg er veldig glad, og fornøyd med målet, svarte spanjolen.

– Det er viktig for meg selv, fordi jeg har kommet tilbake etter en skade og prøver å få opp selvtilliten.

– Jeg prøver å gjøre mitt beste for laget, og ønsker å spille for dem. Jeg er her for å gjøre det, og det handler om å få flere kamper på rad for å få en periode med rytme.

Thiago ble tatt av banen etter 62 minutter, og bør være klar til å spille fra start når Southampton kommer til Anfield på lørdag kl. 16.00.