Spillerbørsen og folkebørsen etter Liverpool-Porto:Thiago hadde allerede vært banens beste spiller før han leverte et vanvittig treff fra distanse

Thiago Alcantara får bestemannsprisen mot Porto.

Alisson Becker7

Kaptein for Liverpool for første gang. Må bruke beina mer enn hendene i kampen – og ved én anledning er det nær ved å gå galt – slik det også skjedde med Diogo Costa i Portos mål.

Neco Williams7

Spiller den lange mot Salah ved første anledning i førsteomgangen, men er ikke like involvert som vi har sett ham være med landslaget, der rollen hans er litt annerledes. Spiller seg opp utover i andreomgang, og klarer seg bra defensivt mot farlige Luis Diaz.

Joël Matip7

Er den minst synlige av de to midtstopperne i denne kampen, og er også den som gjør den beste kampen. Det ser ikke ut som kommunikasjonen helt stemmer mellom de to i midtforsvaret, men de spiller seg begge opp utover i kampen.

Ibrahima Konaté6

Det ser vondt ut å møte Konaté – for en fysikk! Mot Porto har han ikke sin beste kamp, og han har et par skumle ballmist. Det ble litt rotete, spesielt før pause. Stort sett rydder han opp i det selv – men ved én anledning kunne det fort endt i baklengs.

Kostas Tsimikas7

Mister ballen før ti minutter er spilt, da han ble satt under press av Otavio. Heldigvis gikk innlegget hans i Matip og på utsiden av stolpen. Den måtte han tatt på seg. Offensivt er han som vanlig veldig god, og det er pasningen hans som står bak Liverpools første sjanse ved Minamino. Blir tatt av banen etter 62 minutter.

Tyler Morton7

Veldig uredd i Champions League-debuten! Overraskende, og gledelig, å se at han tør å ta seg så god tid og ikke blir stresset i en Champions League-kamp. Glimrende når han lukter faren og er nede og får stoppet Porto fra avslutning på åpent mål like før pause.

Alex Oxlade-Chamberlain7

Starter sin fjerde kamp på rad for første gang siden januar 2018 – før langtidsskaden. Det er tydelig at Oxlade-Chamberlain er i form. Det kan man se når han plukker opp ballen, setter fart og går og går. Dessverre ble det et par spillere for mange rundt ham av og til. Enorm i presset, og lar aldri Porto-spillerne få fred. Ble tatt av banen etter 82 minutter.

Thiago Alcântara8

Varter opp med flere nydelige detaljer. Alltid spillbar og får vist frem sitt enorme reportoar. Også defensivt er han veldig god. Er noen millimeter unna en strålende målgivende til Sadio Mané før pause – men godbiten sparer han til andreomgang. Scoringen hans fra distanse er helt fantastisk, og han viser en teknikk veldig få andre i verden har. Det der var en perle! Blir tatt av banen etter 62 minutter.

Mohamed Salah7

Salah virker veldig lysten på å pynte på en allerede suveren scoringsstatistikk denne sesongen, Etter mye småpent og mye nesten, så får han endelig sjansen sin. Da er han nådeløs, og scorer sitt 17 mål på 17 kamper denne sesongen. For en målmaskin.

Takumi Minamino6

Gjør en mye bra, og er veldig bevegelig – men det er litt frustrerende at han av og til blir litt for veik, og ofte spiller pasningen akkurat litt unøyaktig eller akkurat litt for sent fra lovende situasjoner.

Sadio Mané7

Er veldig nær å få en målgivende i førsteomgang som han ikke visste noe som helst om, da Diogo Costa sparket ballen rett i ansiktet hans fra fire meter. Setter ballen i mål før pause, men mister scoringen på en marginal offside. Burde helt klart ha scoret etter 65 minutter når han får ballen i feltet etter corner. Mané er tilbake i form, det er det ingen tvil om.

Jordan Henderson

Kommer inn de siste 28 minuttene, og får kapteinsbindet fra Alisson. Har målgivende til Salahs 2-0-scoring, og står også bak en annen brukbar mulighet til å øke til 3-0.

Andy Robertson

Er tilbake fra skade, og får nesten en halvtime når Klopp tar av Tsimikas, og virker VELDIG spillesugen når han kommer inn.

Divock Origi

Kommer inn de siste 18 minuttene for Sadio Mané. Skaffer et frispark, og er veldig aktiv i tiden sin på banen.

Fabinho

Fabinho kommer inn med en gang Salah scorer sitt mål, og får de siste 18 minuttene.

James Milner

Kommer inn de siste åtte minuttene og gjør sitt comeback etter skade. Går rett inn med en knallhard takling på Porto-trenerens sønn. Rekker å få et gult kort som gjør at han må stå over mot Milan.