Klopp legger ikke skjul på sin beundring for West Ham-angriperen

– Jeg liker ham veldig godt, innrømmer Liverpool-manageren.

Jürgen Klopp forventer en tøff kamp på London Stadium søndag kveld, og legger ikke skjul på sin beundring for West Ham-angriper Jarrod Bowen. 

24-åringen er en av flere spisser som Liverpool har i kikkerten med tanke på å styrke angrepsrekka neste sommer. 

Bowen er sentral på et West Ham-lag som har imponert stort under David Moyes sin ledelse denne sesongen. The Hammers på fjerdeplass er bare to poeng bak Liverpool på andreplass før søndagens oppgjør i London.

– Det er veldig artig å se West Ham spille. De spiller med meget høy intensitet, og det kan du kun gjøre dersom du er skikkelig påskrudd. Det er de alltid, sa Klopp under sin pressekonferanse fredag.

– Dersom du ønsker å sette sjansene dine, trenger du toppspisser, og de har helt klart det. Jeg liker Bowen veldig godt. Han har tatt steget opp fra Hull, og det tok ikke lang tid før han viste hvilken spiller han kan være i Premier League. Han har tatt store steg.

– Et eksepsjonelt velorganisert lag

Klopp synes hele laget til The Hammers er spennende.

– Etter at jeg kom til England har Michail Antonio spilt i fem eller seks posisjoner, inkludert høyreback. Han er nå en skikkelig spiss. 

– Pablo Fornals er tilbake på det spanske landslaget. Han er en utrolig spiller som finner posisjoner mellom lagdelene til motstanderen. 

– Said Benrahma er også en veldig spennende spiller. Han var i Brentford, og nå er en han sentral i West Hams offensive spill.

– Så har du de to sekserne, Rice og Soucek, to karer som er en trussel med sine pasninger i lengderetningen. Soucek er også god på hodet, og Rice har mange gode egenskaper. 

– De har også utrolig raske og smarte sidebacker, og nå har de også de stopperne de ønsket seg, og i Fabianski har de en veldig rutinert keeper.

West Ham har vunnet åtte av sine ti siste kamper, og spilte 2-2 mot Genk i Europa League torsdag kveld.

– De er et veldig godt lag. De gjorde endringer på laget torsdag, og var fortsatt et veldig godt lag. Det gjør dem til suksessfullt fotballag. 

– Det eneste problemet de har, og som vi alle har, er at denne ligaen er så utrolig god at du må spille opp mot ditt beste hver dag. 

– Vi vet vi møter en eksepsjonelt velorganisert, godt trent og godt utrustet motstander på søndag.