Med Partey og Aubameyang tilbake har Arsenal bare to skadede spillere før møtet med Liverpool

Mikel Arteta kommer til Anfield med en nesten fulltallig Arsenal-tropp.

Bare to Arsenal-spillere er uaktuelle for lørdagens kamp mot Liverpool på Anfield på grunn av skader. De to som ikke kan spille mot Liverpool er Sead Kolasinac og Granit Xhaka.

Kolasinac har en skade i venstre ankel, som han fikk da Bosnia og Herzegovina tapte 3-1 for Finland sist lørdag. Skaden skal være av det alvorlige sladet. 

Arsenal er imidlertid godt forspent med venstrebacker, da Kieran Tierney er skadefri igjen, mens Nuno Tavares har imponert i hans fravær.

Xhaka har en skade i høyre kne. Det dreier seg om en leddbånskade som sveitseren fikk allerede den 26. september. Xhaka er tilbake i løpetrening, og målet skal være å komme tilbake i full trening i januar.

Duo er skadefrie

Arsenal bekrefter at alle de andre spillerne i førstelagstroppen er skadefrie. Det betyr at Thomas Partey og Pierre-Emerick Aubameyang, som det har vært litt usikkerhet rundt de siste dagene, er klare for innsats på Anfield.

Partey var ikke med i 1-0-seieren mot Watford for to uker siden på grunn av en lyskeskade, og han spilte heller ikke for Ghana i landslagsperioden. Aubameyang dro hjem tidlig fra landslagssamling fordi det var avtalt på forhånd, ikke fordi han var skadet.