Folkebørsen etter Liverpool - Southampton: Relativt samstemte i vurderingen av spillerne etter storseieren over Southampton

Bare for to spillere, Andy Robertson og Mohamed Salah, var det et at avvik som nærmest seg en halv karakter fra det Liverpool.no ga, og hva leserne landet på.

Leserne synes Andy Robertson og Mohamed Salah fikk litt for godt betalt av Liverpool.no etter at Liverpool banket Southampton 4-0 på Anfield.

Liverpool.no ga Robbo en nier og Salah en åtter på børsen. Folket landet på 8,54 for skotten og 7,58 for egypteren.

Andy Robertson ble dermed den spilleren som det var størst sprik mellom hva folket satte som karakter og hva Liverpool.no ga denne gangen, men heller ikke for ham var det over en halv karakter forskjell.

Leserne og Liverpool.no var skjønt enige om at Alisson Becker hadde vært Liverpools bestemann. Keeperen var den eneste spilleren som fikk over 9 i snitt av leserne, med 9,14, noe som er ganske så samstemt med nieren som Liverpool.no ga brasilianeren.

Tomålsscorer Diogo Jota var den tredje spilleren som fikk 9 av Liverpool.no. Leserne ga portugiseren 8,77.

Størst enighet mellom folket og Liverpool.no var det i vurderingen av innbytter Alex Oxlade-Chamberlain. Nesten 1100 lesere og Liverpool.no endte på 7.

For de øvrige spillerne var det bare små avvik mellom leserne og Liverpool.no. Størst avvik blant disse var det i vurderingen av Virgil van Dijk, som fikk 8.3 av leserne og 8 av Liverpool.no.

Alisson Becker

Folkebørsen 9,14 (1152 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 9 Liverpools beste

Meget god redning når Southampton får en stor sjanse like etter at Liverpool tok ledelsen 1-0. God redning når Broja kommer gjennom midtveis i første omgang. Gjør seg også stor når Broja får løpe alene gjennom like etterpå, da Southampton-angriperen satte ballen utenfor. Men den situasjonen ville VAR ha tatt for offside om det hadde blitt scoring. Ny kjemperedning rett før pause. Verdensklasse i dag. Redder også når Amrstrong forsøker seg etter pause. Det eneste negative vi kunne finne var at han ikke traff skikkelig når han skulle bokse bort en corner midtveis i annen omgang.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 7,17 (1106 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Ikke helt heldig med et fremspill i retning Salah etter et drøyt kvarter. Et sløvt innkast av scouseren gir gjestene deres andre store sjanse i første omgang. Slår corneren som Virgil scorer på, men leverer en del småslurv i denne kampen, og kommer også på etterskudd i noen situasjoner.

Ibrahima Konaté

Folkebørsen 7,02 (1106 stemmer)

Er aggressiv i presset, og rydder fint unna i feltet i flere situasjoner. Blokkerer når Armstrong får muligheten på et godt Tella-innlegg på stillingen 4-0.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 8,3 (1115 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Rolig som skjæra på tunet defensivt, og setter inn Liverpools fjerde på en kontant volley etter en corner. Gir bort en unødig corner i sluttminuttene, som han selv header unna.

Andy Robertson

Folkebørsen 8,54 (1112 stemmer) Største sprik
Liverpool.nos vurdering 9

Flott assist før det var spilt to minutter. La også frispark-innlegget til den annulerte scoringen til Mane. Veldig ivrig fremover, og også solid også bakover.

Fabinho

Folkebørsen 8,07 (1096 stemmer)

Har en herlig arbeidskapasitet, og er flink til å bryte motstanderens angrep. Herlig hældragning når han finter ut en Southampton-spiller tidlig i annen omgang. Har en viktig blokkering i eget felt etter en times spill.

Jordan Henderson

Folkebørsen 7,19 (1100 stemmer)

Får en tidlig smell i bakhodet. Kapteinen har en forferdelig avslutning etter halvtimen, etter først å ha levert godt samspill med Salah. Er involvert i forspillet til 2-0.

Thiago Alcântara

Folkebørsen 8,08 (1112 stemmer)

Slurvet da Southampton fikk sin store sjanse tidlig i kampen, og hadde også et par sløve pasninger til. Gjør 3-0 via en motspiller, etter en herlig dragning.

Sadio Mané

Folkebørsen 7,84 (1099 stemmer)

Var involvert i forspillet til 1-0. Takles styg av Bednarek, før han header frisparket nydelig i mål, men scoringen annuleres for en marginal offside. Ble for upresis da han skulle spille frem en fremadstormende Robbo etter 20 minutter. Herlig hælflikk til Jota like før pause. Er nær ved å lykkes med et langskudd tidlig i annen omgang.

Mohamed Salah

Folkebørsen 7,58 (1105 stemmer)

Var nestemann i køen da Jota ga Liverpool ledelsen. Har en avslutning marginalt utenfor etter et drøyt kvarter. Serverer sin åttende målgivende i Premier League til Jota på 2-0. Blir upresis når Liverpool får sjansen til å punktere kampen fullstendig på en kontring like før pause.

Diogo Jota

Folkebørsen 8,77 (1115 stemmer)

Gikk rett i angrep, og fikk et skudd blokkert før han like etter satte ballen i mål. Scorer sitt andre en halvtime senere, og var nær hat-trick før omgangen var omme. Klarte ikke å dominere i samme grad etter pause, og fikk aldri det hat-tricket han fortjente.

Alex Oxlade-Chamberlain

Folkebørsen 7 (1074 stemmer)

Inn for Thiago etter 59 minutter, da kampen for lengst var avgjort. Har et langskudd fra god posisjon som går rett på McCarthy. Jobber helhjertet på midtbanen, men slurver litt med pasningene.

James Milner

Kaptein Henderson gikk ut da visekaptein Milner kom inn etter 67 minutter. Hadde ikke vært mange minuttene på banen før han gjenvinner ballen høyt i banen, men demonstrerer litt tempoproblemer når han forsøker å kombinere med Mane.

Takumi Minamino

Kommer inn for Jota etter 81 minutter, uten at han klarer å sette sitt preg på sluttminuttene.