Scoret sitt andre landslagsmål

Neco Williams får tillit på venstrebacken for Wales.

I september 2020 fikk Neco Williams sin debut for det walisiske landslaget under Ryan Giggs. Lørdag kveld er han med fra start i den viktige kampen mot Hviterussland, og spiller sin 16. landskamp.

I samme periode har han spilt i 17 kamper for Liverpool – og 803 minutter totalt. Det er ingen enkel oppgave å være backup for Trent Alexander-Arnold – og han har selv slitt med skadeproblemer.

Wales kjemper om andreplassen i gruppen sammen med Tsjekkia, og lagene var á poeng før kveldens kamper, der dette er en kamp Wales har til gode.

Det startet også glimrende for Wales, da Aaron Ramsey satte inn 1-0 allerede etter tre minutter.

17 minutter senere var det Williams sin tur. Det er Connor Roberts som spiller høyreback på landslaget, og Liverpool-spilleren spiller venstreback. Han fikk ballen av Gareth Bale like utenfor 16. meteren, dro seg inn, og avsluttet med høyrefoten. Avslutningen så ut til å komme litt overraskende på Sergey Chernik i gjestenes mål, og gikk inn.

Tre tidligere røde er i startoppstillingen for Wales. Danny Ward står i mål, Joe Allen spiller på midtbanen, og Harry Wilson spiller i angrep.