Oversikt over landslagsspillerne: 90 minutter for Alisson og Fabinho - og landslagspausen er endelig over!

Liverpool-duo viktige i målløs toppkamp mellom Brasil og Argentina.

Nå er det klart for det som heldigvis er den siste landslagspausen i 2021. Dette er Liverpool-spillerne som er tatt ut.

England

Trent Alexander-Arnold og Jordan Henderson er med i Englands tropp. England trenger ett poeng mot San Marino for å sikre VM-billetten. Der er ikke Henderson med. Han er sendt hjem med skade.

Fredag 12. november kl. 20.45: England - Albania 5-0 - Jordan Henderson hadde målgivende til 2-0-målet, og la selv på til 3-0 etter å ha spilt vegg med Harry Kane. Hans andre landslagsmål. Trent Alexander-Arnold kom inn de siste 13 minuttene.

Mandag 15. november kl. 20.45: San Marino - England 0-10 - Trent Alexander-Arnold spilte hele kampen og hadde tre strake målgivende pasninger til Englands tre siste scoringer.

Skottland

Landslagskaptein Andy Robertson er med i troppen for Skottland.

Fredag 12. november kl. 18.00: Moldova - Skottland 0-2 - Skottland vant sin femte kamp på rad og er sikret play-off. Robertson spilte 90 minutter, og gjorde en veldig god kamp.

Mandag 15. november kl. 20.45: Skottland - Danmark 2 -0 - Kaptein Andy Robertson haltet i garderoben med det som så ut som en hamstringskade etter 80 minutter, på stillingen 1-0 til skottene.

Wales

Neco Williams er med i troppen.

Lørdag 13. november kl. 20.45: Wales - Hviterussland 5-1 - Neco Williams startet sin 16. landskamp for Wales, og spilte venstreback. Han scoret kampens 2-0-mål – sitt andre for landslaget

Tirsdag 16. november kl. 20.45: Wales - Belgia 1-1 - Neco Williams spilte hele kampen.

Irland

Det blir ikke VM for Caoimhin Kelleher og Irland. Kelleher fikk sin første A-landskamp for irene i forrige måned.

Torsdag 11. november kl. 20.45: Irland - Portugal 0-0 – Kelleher ble sittende på benken i hele kampen.

Søndag 14. november kl. 20.45: Luxembourg - Irland 0-3 - Kelleher satt på benken.

Nord-Irland

Den unge høyrebacken Conor Bradley har nå spilt fem landskamper for det nordirske landslaget. For Liverpool spiller han stort sett aldersbestemt fotball. Han er med i troppen for VM-kvalifiseringskampene denne gangen også. Nord-Irland er i en veldig tøff gruppe, og det er allerede klart at de ikke kommer til VM.

Fredag 12. november kl. 20.45: Nord-Irland - Litauen 1-0 - Conor Bradley ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Mandag 15. november kl. 20.45: Nord-Irland - Italia 0-0 - Conor Bradley ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Belgia

Divock Origi er tilbake i den belgiske landslagstroppen for første gang på 13 måneder.

Lørdag 13. november kl. 20.45: Belgia - Estland 3-1 - Divock Origi kom inn som innbytter for Christian Benteke, og spilte de siste sju minuttene.

Tirsdag 16. november kl. 20.45: Wales - Belgia 1-1 - Divock Origi ble byttet ut etter 59 minutter med det som så ut som en fotskade.

Nederland

Virgil van Dijk er landslagskaptein, og selvsagt med for Nederland i den gruppen som vil få mest oppmerksomhet den neste uken. Det går mot en gruppefinale mot Norge 16. november. Van Dijk slipper å møte skadde Erling Braut Haaland – men mange nordmenn vil nok håpe at 30-åringen har en dårlig dag når lagene skal møtes på De Kuip i Rotterdam!

Lørdag 13. november kl. 20.45: Montenegro - Nederland 2-2 - Virgil van Dijk spilte hele kampen som kaptein, og det så lenge veldig bra ut. De kollapset de siste åtte minuttene og slapp inn to mål. Med seier ville VM-billetten vært i boks. Nå fikk Norge en gavepakke, og det blir en viktig kamp mot Norge på tirsdag.

Tirsdag 16. november kl. 20.45: Nederland - Norge 2-0 - Virgil van Dijk spilte hele kampen da Nederland sikret seg billett til Qatar-VM.

Portugal

Diogo Jota er med i troppen for Portugal.

Torsdag 11. november kl. 20.45: Irland - Portugal 0-0 – Diogo Jota ble sittende på benken som ubenyttet reserve.

Søndag 14. november kl. 20.45: Portugal - Serbia 1-2 - Jota spilte 83 minutter, og gikk ut på stillingen 1-1. På overtid tapte Portugal, og da er det Serbia som går direkte til VM. Portugal må ut i play-off i mars.

Hellas

Kostas Tsimikas er med for det greske landslaget, men VM-plass blir det ikke.

Torsdag 11. november kl. 20.45: Hellas - Spania 0-1 – Tsimikas spilte venstre stopper i en trebackslinje. Han fikk et gult kort for munnbruk i 1-0-tapet, der Spania scoret på straffe.

Søndag 14. november kl. 20.45: Hellas - Kosovo 1-1 - Tsimikas spilte hele kampen som venstreback.

Brasil

Alisson Becker og Fabinho skal til hjemlandet for å spille landskamper igjen. Det skulle også Roberto Firmino, men han pådro seg en alvorlig hamstringskade mot Atletico Madrid og må bli igjen på Merseyside Brasil står med ti seire og én uavgjort etter elleve kamper, og er for lengst klare for VM.

Fredag 12. november kl. 01.30: Brasil - Colombia 1-0 - Alisson spilte hele kampen, Fabinho fikk fem minutter som innbytter.

Onsdag 17. november kl. 00.30: Argentina - Brasil 0-0 - Alisson og Fabinho spilte hele kampen.

Senegal

Senegal har vunnet fire av fire kamper så langt i VM-kvalifiseringen, og har fått en kjempestart. Nå venter kamper mot Togo og Kongo for Sadio Mané.

Torsdag 11. november kl. 20.00: Togo - Senegal 1-1 – Sadio Mané måtte forlate banen etter 27 minutter med en smell etter en duell. Det så ut til å være ribbeina som fikk det.

Søndag 14. november kl. 20.00: Senegal - Kongo 2-0 - Sadio Mané er sendt hjem til Merseyside etter ribbeinsskaden, og var ikke involvert.

Guinea

Naby Keita er landslagskaptein, og er tatt ut i Guineas 24-mannstropp, selv om han for tiden er skadet for Liverpool. Det er usikkert om han kommer til å reise, for Jürgen Klopp uttalte før kampen mot West Ham at han ville være ute til over landslagspausen. Guinea står med tre uavgjorte og ett tap så langt i kvalifiseringen, der Marokko kommer til å vinne. IfølgeFoot224, som er en sportsavis fra Guinea, kommer Keita ikke til å komme på landslagssamlingen.

Fredag 12. november kl. 17.00: Guinea - Guinea-Bissau 0-0 - Keita var verken på banen eller benken i kampen.

Tirsdag 16. november kl. 20.00: Marokko - Guinea 3-0 - Keita var ikke i kamptroppen til Guinea.

Egypt

Mohamed Salah skal spille landskamper den neste uken. Egypt har startet bra i VM-kvalifiseringen, og har en fire poengs ledelse ned til Libya i sin gruppe.

Fredag 12. november kl. 20.00: Angola - Egypt 2-2 - Mohamed Salah hadde to målgivende i kampen, og spilte 90 minutter. Med det resultatet er Egypt klare for play-off.

Tirsdag 16. november kl. 14.00: Egypt - Gabon 2-1 - Mohamed Salah var blant innbytterne, og kom innpå i det 59. minutt, og spilte dermed den siste drøye halvtimen.

Japan

Takumi Minamino skal til Asia for å spille VM-kvalifisering. Det er Saudi-Arabia som leder deres gruppe, og har full pott etter fire kamper. Deretter følger Australia, Oman og så Japan på seks poeng før disse to kampene.

Torsdag 11. november kl. 13.00: Vietnam - Japan 0-1 - Minamino leverte målgivende pasning og spilte 63 minutter.

Tirsdag 16. november kl. 17.00: Oman - Japan 0-1 - Minamino ble byttet ut etter 62 minutter på stillingen 0-0.