– Vi har ingenting å tape når Liverpool kommer til London

West Ham United flyr høyt om dagen.

West Ham United er en av de store overraskelsene i Premier League denne sesongen. Laget er nummer fire på tabellen, og har tatt 20 poeng på 10 kamper.

Torsdag sikret de avansement fra gruppen i Europa League med 2-2 borte mot Genk. I forrige uke slo de Manchester City ut av ligacupen.

«The Hammers» kommer til søndagens kamp etter tre strake seire i ligaen – borte mot Everton, hjemme mot Tottenham og borte mot Aston Villa. Jürgen Klopp er nok klar over at han møter et lag fulle av selvtillit.

– Vi vet hvordan Liverpool er. De er verdensklasse. De har toppspillere over hele banen, sier Declan Rice til BT Sport. Den engelske landslagsspilleren er en av få spillere som har tatt med seg formen fra sommerens EM-sluttspill inn i denne sesongen.

– Det er den siste kampen før landslagspausen. La oss gå ut der og gi alt. Hva har vi å tape? Vi er topp fire. La oss gå ut der og overraske, sier han videre.

}

Moyes ser frem til storkamp

Manager David Moyes skal holde sin pressekonferanse kl. 14.30 i dag – samtidig som Klopp holder sin på AXA Training Centre.

Moyes fikk tjuvstarte litt da BT Sport spurte ham om søndagens kamp etter 2-2 mot Kristian Thorstvedt og Genk.

– Det er en storkamp. Alle vet at Liverpool er et supert lag, så det ligger an til å bli en god kamp, svarte Moyes.

West Ham - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.