Slik ligger det an i supporterklubbens konkurranseSalah er kongen for Fantasy Premier League-managere

Mohamed Salah har nesten dobbelt så mange poeng som nestemann på listen etter 10 serierunder.

213 574 nordmenn (!) har sine egne Fantasy-lag. Nesten 9500 spillere er med i supporterklubbens egen liga, der det kjempes om flotte premier.

Det er knallhard konkurranse i ligaen, der Harald Martin Valen Olsen og hans «Ibiza IL» leder an med 744 poeng så langt. Han er nummer 13 i Norge, og 287 i verden akkurat nå.

Like bak følger Stian Eftedals «Schtig» – han er kun poenget bak.

Uten Salah er du akterutseilt

Mohamed Salah er den dyreste spilleren på FPL – og koster i skrivende stund 12.9 millioner. Har du ikke Salah allerede, er løpet trolig kjørt.

Han har fortsatt rekorden for flest poeng i en sesong, med 303 poeng i 2017/18-sesongen – men denne sesongen ser han ut til å overgå det. Etter 10 serierunder har han fått 112 poeng, og har kun gått tomhendt av banen én gang. Det var mot Burnley i andre serierunde.

For å vise hvor ekstremt det er, er nestemann på listen Michail Antonio. Han har fått 59. Jamie Vardy er nummer tre med 58, før Sadio Mané på 57. Senegaleseren ser ut til å ha gått litt under radaren i år, og har kun et eierskap på 3,9 prosent – selv om han har fått med seg godt med poeng.

Spillere er selv med

Dersom du er en av de mange som liker å snike på andre sine lag, er FPLBot et veldig nyttig hjelpemiddel. Det var trolig gjennom den siden folk fikk nyss i at Watford-målvakt Ben Foster hadde Salah som kaptein da lagene skulle møtes. Vi ser også at United-kaptein Harry Maguire har Salah på sitt lag.

Gjennom den siden kan du finne lagene til venner, kollegaer og kjendiser – som Trent Alexander-Arnold sitt (han gjør det ikke spesielt bra – men har seg selv og Salah på laget!).

Husk at fristen for denne runden er allerede i kveld!