Lo da spørsmålet kom om syvendeplassen i Ballon d'Or:– Målet mitt er å vinne Champions League, Premier League eller forhåpentligvis begge deler med Liverpool

Etter en ny fantastisk opptreden fikk Mohamed Salah spørsmål om fotballens gjeveste kåring.

Liverpools største juvel scoret to mål i nedsablingen av byrival Everton i gårsdagens Merseyside-derby på Goodison Park. Egypteren har hatt en fantastisk start på 21/22-sesongen og står nå med 19 mål og 11 målgivende på 19 kamper, i alle turneringer.

– Mitt første mål er å vinne noe med klubben: Champions League, Premier League, forhåpentligvis begge. Det er hele lagets hovedmål, sa Salah om hans egne mål for sesongen til Amazon Prime etter Everton-kampen i går kveld.

SCORER PÅ BESTILLING: Egypteren satte sitt 18. og 19. mål for sesongen mot Everton.

SCORER PÅ BESTILLING: Egypteren satte sitt 18. og 19. mål for sesongen mot Everton.

Fornøyd med resultatet

29-åringen var veldig fornøyd med lagets prestasjon. To mål og en 4-1 seier er det meste Salah kunne ønske om før kampen i går kveld.

– Det er et flott resultat. Å komme her og vinne kampen, å spille god fotball og score fire mål er utrolig. Det er noe positivt vi tar fra kampen, sa egypteren. 

Liverpool skapte enormt mange sjanser i deler av kampen mot byrivalen, noe som viste seg i sluttresultatet. Målmaskinen scoret to mål etter å ha blitt spilt gjennom av Henderson i førsteomgang før han gjorde det meste selv da han løp fra egen banehalvdel i det 64. minutt. 

– Beskjeden fra manageren var at de vil spille fysisk og gå 100% for hver ball; vi måtte bare spille vårt spill og prøve å skape sjanser, noe vi gjorde.

Egypterens andre mål kom etter at Everton kaptein Seamus Coleman rotet det til etter en dårlig slått corner av de blå. Det visste Salah at han kunne utnytte.

– Jeg forventet at han kunne gjøre en feil, noe han gjorde. Kampen var tøff på 2-1, men på 3-1 ble det mye bedre, sa han.

Ballon d'Or

Den siste uken har syvendeplassen til Mohamed Salah på Ballon d'Or-kåringen vært på manges lepper. Hovedpersonen selv begynte å le da han fikk spørsmål om det etter derbyet på Goodison Park.

– Jeg har ingen kommentar, sa en smilende Salah før reporteren spurte om hans nåværende form.

– Forhåpentligvis (kan jeg komme høyere neste år). Vi kan aldri vite det, avsluttet 29-åringen.