Spillerbørs og folkebørs etter Merseyside-derbyet: Stjernene leverte da Liverpool banket Everton på Goodison Park

Nok en fantastisk borteseier. Her er vår spillerbørs etter storseieren på Goodison Park.

Alisson Becker7

Nære ved å gjøre en kjemperedning, men Grays skudd går under målvakten. Ellers gjør han alt riktig.

Trent Alexander-Arnold7

Skaper to gode muligheter i løpet av et og et halvt minutt. Godt skuddforsøk når kvarteret er spilt. Glipper når Gray kommer alene og reduserer. Sliter flere ganger mot den hurtige kantspilleren. Herlig offensivt og er i kanonform, men ikke helt patent bakover i kveld.

Joël Matip7

Kjempesjanse etter et drøyt minutt, men headingen går utenfor. Sliter tidvis med Rondon i lufta og virker ikke helt påskrudd hele veien, uten at han gjør en dårlig kamp.

Virgil van Dijk8

Blir pepet på og får skjellsord fra hjemmefansen, men ser ikke ut til å bry seg nevneverdig. Har stort sett full kontroll, bortsett fra når han får et sjeldent gult kort når han feller Gordon. Må bare øve litt på frispark!

Andy Robertson9

Asistene er tilbake! Strøken pasning ut til Henderson på 1-0, og så får han jaggu med seg en på målet til Jota også. Klarer seg veldig bra mot Townsend defensivt hele kampen og viser at han er på sitt beste igjen.

Jordan Henderson9

Nydelig scoring med venstrefoten etter ti minutter, Liverpools fjerde mulighet i kampen! Strøken assist til Salah på 2-0. Fantastisk god med ball og i presset.

Fabinho8

Strålende i rollen der ingen er bedre. Som vi har sett i noen kamper blir det tidvis litt mye rom, men det kan ikke han lastes for. Gjør vel ikke en eneste feil.

Thiago Alcântara6

Lager en del frispark, men har ikke en svak dommer Tierney på sin side heller. Prøver på noen lekre detaljer, uten hell, samtidig som han er viktig og god i pasningsspillet. Ikke helt kampen for Thiago dette.

Mohamed Salah9

Stor mulighet etter to og et halvt minutt, og en ny sjanse fem minutter senere. Det var aldri tvil om at det skulle bli scoring i kveld. Herlig avsluttet alene med Pickford før pause, og det han gjør alene med keeper etter hvilen er helt fantastisk. Hva mer kan man si om denne spilleren?

Diogo Jota8

Viser herlig teknikk og fine kombinasjoner i starten av kampen, før han forsvinner litt. Kriger godt mot de fysiske Everton-spillerne og scorer et herlig mål som punkterer kampen.

Sadio Mané7

Skaper hodebry for Everton-spillerne gjennom hele kampen, og hadde fortjent et målpoeng eller to i kveld. Herlig innsats.