Målfest på Boxing Day da Manchester City vant sin niende strake ligakamp

Leicester prøvde seg på en superopphenting mot Manchester City, men det ble med forsøket.

Liverpool-supporterne måtte sette sin lit til Leicester i 16-runden på Boxing Day etter at kampen mot Leeds ble avgjort, men på Etihad tok Manchester City sin niende strake seier i Premier League.

Det endte hele 6-3 til serielederen, men Brendan Rodgers sitt lag, som var noe reservepreget, sørget for at det i det minste var spenning noen minutter.

Manchester City ledet 4-0 til pause før Leicester hentet opp til 4-3 og tente håpet. Men til slutt scoret hjemmelaget ytterligere to mål og økte forspranget til Liverpool til seks poeng.

Arsenal og Tottenham vant stort

Det ble spilt tre andre kamper i 16-runden. Arsenal slo Norwich hele 5-0 på bortebane og styrket sin posisjon på fjerdeplass i Premier League.

Tottenham fortsatte også sin gode form under Antonio Conte. Crystal Palace ble sendt hjem med 3-0 i sekken.

For topp fire-jagende West Ham ble det en smell på Boxing Day da Southampton kom til London og tok med seg alle poengene etter 3-2-seier.

Boxing Day skal fullføres med Aston Villa mot Chelsea etterfulgt av Brighton mot Brentford.