Michael Owen tror tittelen kan bli avgjort på ett eller to poeng

Den tidligere Liverpool-spissen tror Origis scoring blir et massiv øyeblikk når tittelen skal deles ut i mai.

Michael Owen var ekspert i Premier Leagues sending og snakket om Liverpools kamp mot Wolverhampton i dag. Den tidligere storscoreren tror Divock Origis mål mot ulvene kan være et absolutt massivt øyeblikk i sesongens tette tittelkamp. 

– Det er det mestere gjør, det er det absolutt, sa Owen til Premier League i Premier League-studioet, og fortsatte:

– Som Glen (Johnson) nevnte tidligere i showet, kunne dette tittelløpet avgjøres med ett eller to poeng. Der er det to poeng på et øyeblikk. Det kan bli helt enormt mot slutten av sesongen. 

EKSTASE: Liverpool-spillerne var kjapp med å feire med målscoreren etter at ballen traff nettet.

EKSTASE: Liverpool-spillerne var kjapp med å feire med målscoreren etter at ballen traff nettet.

Tror de andre managerne følger med

Owen tror at en slik seier, i det siste minuttet, er tung å svelge for Thomas Tuchel og Pep Guardiola.

– De to managerne vi nettopp har snakket om, Tuchel og Guardiola. For et slag for dem. Fordi du ser på TV og tenker, de har tapt to poeng og så er det plutselig tatt i fra deg, sa engelskmann.

Slike seire kan ikke undervurderes, i følge Owen.

– Det er øyeblikkene jeg tror... Mange lag kan gå å vinne 3-0, 4-0, men det er disse 1-0 seierne som definerer en sesong. 

Har ikke imponert

Divock Origi har fått masse skryt av Klopp og fansen etter målet mot Wolves, men engelskmannen er ikke like imponert over hva belgieren viser når han får tillit av Liverpools manager.

– Jeg må innrømme at når han starter kamper skuffer han meg. Jeg vet du vil si Barcelona-kampen i Champions League og slikt, og han har selvfølgelig hatt de mest utrolige øyeblikkene i den røde drakten, men når han starter, skuffer han meg. 

– Jeg tror han er en «impact player», men han kan få flere starter nå, spesielt i januar av åpenbare grunner, sa Owen på Premier Leagues sending.