Klopp i ekstase etter overtidsmålet mot Wolverhampton:– Dette var hans kamp!

Tyskeren var i kjempegodt humør da han hyllet Divock Origi etter kampen.

Har vi sett det før? Ja, er svaret. Divock Origi ble matchvinner mot Wolverhampton etter en tam forestilling av de store stjernene. 90+5 stod på uret da Salah fikk ballen ute til høyre og la ballen inn foran mål. Et lite touch og en kjapp 180-grader og vipps så lå ballen i mål bak Jose Sa i ulveburet og jubelen var løs!

Jürgen Klopp var henrykt på vegne av Liverpools helt etter kampen.

– Divock Origi, en Liverpool legende. Han kom på og gjorde kort prosess, sa Klopp til liverpoolfc.com like etter kampen på Molineux.

KULTHELTEN: Øyeblikket som endret alt! Divock Origi setter ballen mellom bena på Conor Coady og rett i nettet.

KULTHELTEN: Øyeblikket som endret alt! Divock Origi setter ballen mellom bena på Conor Coady og rett i nettet.

– Han er en utrolig fotballspiller!

Jürgen Klopp tror ikke det er tilfeldig at Liverpool gang på gang avgjør kamper sent.

– Vi snakket om det etter kampen - Dette var som de gode gamle dagene. Når vi trenger det aller mest. Det er et viktig ferdighet å holde seg positiv. Takk gud for at vi vise det i dag. Det er ikke en flakseseier.

Det er heller ikke tilfeldig at nettopp Divock Origi kom inn og avgjorde. Det var spissens ellevte mål som innbytter for klubben.

– Han er en utrolig avslutter! Hvis vi ikke vet det, bør Liverpool vite det. Det er tøft å få 500 minutter i uken for dette laget, men han er en utrolig fotballspiller, sa en kjempefornøyd Klopp.

Selv om hovedpersonen selv satt på benken i store deler av oppgjøret er ikke tyskeren i tvil om hvem som var banens beste.

– Han avsluttet situasjonen og var involvert i gode øyeblikk også. Dette var hans kamp. Når Divock Origi scorer et mål blir alt bedre.

Belgieren kommer nok aldri til å bli en fast inventar i Liverpool-laget, men hans betydelighet for klubben er stor, mener Klopp.

– Han har vært her i lang tid og han har scoret noen av de viktigste målene i klubbens historie. Jeg er veldig fornøyd med det.

– Hvis jeg var i en annen klubb ville jeg fått for Origi. Dette laget er helt utrolig så hvis du er nummer 12 eller 13 er du en fantastisk spiller, sa Klopp etter seieren mot Wolves.

GLISTE: Jürgen Klopp var veldig glad etter overtidsseieren mot Wolverhampton.

GLISTE: Jürgen Klopp var veldig glad etter overtidsseieren mot Wolverhampton.

Reaksjonene etter kampen forteller historien selv: