Spillerbørs og folkebørs etter 1-0 seieren på Molineux:Origis overtidsmål reddet et sjansesløsende Liverpool

Det så ut til å bli en skuffende dag før Divock Origi plutselig dukket opp på overtid! Her er vår spillerbørs etter 1-0 mot ulvene.

Alisson Becker7

En kamp brasilianeren har ekstremt lite å gjøre. Tar det han skal, og er fint ute ved et par anledninger.

Trent Alexander-Arnold7

Er den Liverpool-spilleren som skaper mest i denne kampen. Burde hatt en målgivende eller to. Bommer på en stor sjanse tidlig i kampen.

Virgil van Dijk7

God kontroll på Adama Traore i hele kampen, utenom ved en anledning. Det ble heldigvis ikke straffet. Solid kamp.

Joël Matip7

Minst like solid som sin stoppermakker. Har et par merkelige pasninger i 1. omgang, men løfter seg med flere gode raid for å åpne opp Wolves-forsvaret.

Andy Robertson6

En kamp på det jevne for det skotske backen. Er ikke like offensiv som vi har sett han tidligere, men har god kontroll bakover.

Fabinho6

En helt middels kamp av brasilianeren. Litt smårusk i pasningsspillet og kommer på etterskudd ved et par anledninger når Adama Traore setter opp farten, men har ellers god kontroll.

Jordan Henderson6

Banens mest anonyme spiller i de minuttene han får. Løper sine kilometer, og gjør ingen store feil.

Thiago Alcântara7

Liverpools bestemann i dag. Timer taklingene sine godt, er flink å strø pasninger og treffer på flere optimistiske forsøk.

Mohamed Salah7

Ikke venn med ballen i dag, men er helt avgjørende i målet som gir seieren! Har et par skikkelig store sjanser uten at det blir uttelling. Uvant svakt kamp av egypteren, men det betyr ikke noe nå.

Diogo Jota6

Den beste av de offensive i første omgang, men blir veldig anonym i andre halvdel. Bommer på Liverpools største sjanse. Det skal sitter for portugiseren.

Sadio Mané6

En anonym kamp av Sadio Mané i dag. Ikke venn med ballen, som sin ving-makker og sliter med å få pasningsspillet til å sitte.

Divock Origi

Gjør ikke noe som helst uten det som er viktigst! Han setter ballen i mål på overtid, i kjent stil.