Nå er Robertson suspendert mot Chelsea

Utsettelsen av Leeds-kampen gjør at venstrebacken mister bortekampen mot Chelsea.

Andy Robertson skulle egentlig vært tilbake mot Chelsea 2. januar, etter det røde kortet han fikk mot Tottenham.

Den skotske backen sparket ned Tottenhams høyreback Emerson Royal i andreomgangen på Tottenham Hotspur Stadium, og fikk det røde kortet etter at dommer Paul Tierney hadde vært ute og kikket på situasjonen igjen på VAR-monitoren.

Det røde kortet gjorde at han ville være suspendert i onsdagens ligacupkvartfinale mot Leicester City, samt ligakampene mot Leeds United andre juledag og Leicester City 28. desember. Verdens beste venstreback ville derfor vært tilbake til den tøffe bortekampen mot Chelsea på Stamford Bridge.

Etter dagens utsettelse av Leeds-kampen vil skotten likevel miste kampen mot Chelsea. Han vil nå være suspendert i den kampen, som den tredje og siste, og vil være tilbake til ligacupsemifinalen mot Arsenal tre dager senere.