Ønsker 15 millioner pund for Phillips

Liverpool har satt en prislapp på 15 millioner pund på midtstopper Nathaniel Phillips.

Nathaniel Phillips ønsker å forlate Liverpool for å få mer spilletid, og 24-åringen kan bli solgt i løpet av januar.

Phillips har bare vært involvert i tre kamper denne sesongen, og Liverpool vil ikke stå i veien for Bolton-gutten om en klubb blar opp det Anfield-klubben forlanger for forsvarsspilleren.

Midtstopperen er satt ut av spill til midten av januar etter han fikk et brudd i kinnbeinet mot AC Milan på San Siro tidligere denne måneden. 

The Athletic melder at flere Premier League-klubber viser interesse for Phillips. West Ham og Newcastle skal være to av disse. 

Samme kilde rapporterer at Anfield-klubben vil kreve 15 millioner pund for stopperen. De røde har lagt overgangssummen som Burnley betalte for Nathan Collins i sommer til grunn for den vurderingen.

En kultfigur

Phillips er blitt en kultfigur blant supporterne, etter at han var med å spille Liverpool til Champions League foran denne sesongen.

I sommer kjøpte Liverpool Ibrahima Konaté, og fikk trioen Joe Gomez, Virgil van Dijk og Joel Matip tilbake fra langtidsskader. Dermed har Phillips fått færre sjanser.

Han var til salgs i sommer, da de røde satte en prislapp på 12 millioner pund på ham – men det endte med at han ble værende i klubben. Nå har de røde altså økt prisen med tre millioner pund.

Phillips forteller at han er klar for et klubbskifte.

– Jeg ønsker å spille kamper. Det har vært tøft, for konkurransen for å komme inn på dette laget er tøff. Både jeg og manageren er enig om at det beste for meg er å spille så mange kamper som mulig, sier han til Sky Sports