Liverpool vil akseptere en lignende avtale som for Harry Wilson

Liverpool godtar at klubben som kjøper Nat Phillips ikke trenger å betale for spilleren før neste sommer.

8. aug 2021 kl 12.06Einar Kvande

Nathaniel Phillips sin Liverpool-fremtid synes usikker, og nå melder Jonathan Northcroft i The Times at Anfield-klubben er villige til å gi slipp på forsvarsspilleren nå, samtidig som kjøpende klubb ikke trenger å betale for 24-åringen før om ett år. Dette er en lignende avtale som førte Harry Wilson til Fulham tidligere i sommer.

Fulham skal betale 12 millioner pund for Wilson, men Liverpool vil ikke få pengene før i 2022, da Championship-klubben må forholde seg til EFL sitt reglement for finansielt fair play, og det ville de ikke ha klart dersom de skulle ha betalt for waliseren denne sommeren.

Liverpool verdsetter Phillips til et sted mellom 12 og 15 millioner pund.

Klubber som Newcastle, Southampton, Burnley, Brighton, West Ham og Bayer Leverkusen har alle vist interesse for Phillips, men ingen konkrete bud er kommet, og Liverpool har det ikke travelt med å kvitte seg med spilleren.

Både klubb og spiller vet at Phillips sannsynligvis vil få begrenset med spilletid kommende sesong, med Joe Gomez, Virgil van Dijk og Joël Matip tilbake etter langtidsskader, samtidig som Liverpool tidlig i sommer kjøpte Ibrahima Konate fra RB Leipzig for 36 millioner pund.