– Som fotballfan er det veldig, veldig morsomt å se Liverpool spille

Tottenham-spiller avslører at han nyter å se Liverpools kamper på TV.

Tottenham-stjernen Son Heung-min sier at Liverpool er et av hans favorittlag å se på TV, foran lagenes innbyrdes møte i London søndag.

Tottenham ligger for øyeblikket på sjuendeplass i Premier League, med 25 poeng, men har tre kamper mindre spilt enn de fleste lagene foran seg på tabellen. 

En stor beundrer av de røde

Nå håper sør-koreaneren å gjøre livet så surt som mulig for Jürgen Klopp og hans menn i morgen, men Son innrømmer at han er en stor beundrer av de røde. 

– Liverpool er et veldig, veldig sterkt lag, og når jeg ser deres kamper på TV nyter jeg det virkelig, for som fotballfan er det veldig morsomt å se de spille, sier Son til Sky Sports News.

– Dette blir en enorm kamp, som betyr mye for oss også. Jeg tror ikke de kan komme hit og enkelt ta de tre poengene. Jeg ønsker ikke å gi dem tre enkle poeng. Jeg ønsker å gi dem en forferdelig ettermiddag. Målet vårt er å gi dem en veldig tøff kamp når de kommer til London.

Tottenham har tapt sine sju siste kamper mot Liverpool i alle turneringer. Deres eneste seier på de 19 siste møtene kom i London i 2017. 

Liverpool har scoret i sine 13 siste kamper mot London-laget, siden en målløs Premier League-kamp på White Hart Lane i oktober 2015. Dette var Jürgen Klopps første kamp som Liverpool-manager.