Brighton - Tottenham utsettes!

Tottenham-leiren har slitt med koronasmitte denne uken og skulle egentlig spille kamp mot Rennes i kveld. Nå blir det ingen kamp til helgen heller.

Brighton skulle egentlig ønske Tottenham velkommen til Amex Stadium i helgens Premier League-runde, men det kommer ikke til å skje.

Premier League bekrefter torsdag kveld at kampen er utsatt på ubestemt tid på grunn av korona-situasjonen i Tottenhams tropp. De liljehvite skulle egentlig spille Europa League Conference-kamp mot Rennes i kveld, men også denne kampen er utsatt. 

Tottenham bekrefter også at helgens Premier League-kamp er utsatt på sin egen hjemmeside.

– Premier League-styret tok beslutningen om å utsette kampen etter veiledning fra medisinske rådgivere, med helsen til spillere og ansatte som prioritet. Kampens nye tidspunkt vil bli endret senere.

– Klubben ba om at kampen ble omorganisert etter et betydelig antall positive covid-19-tilfeller blant spillere og relevante ansatte, skriver klubben i kveld.

I KARANTENE: Det blir ingen kamp til helgen for Harry Kane og resten av Tottenham-spillerne.

I KARANTENE: Det blir ingen kamp til helgen for Harry Kane og resten av Tottenham-spillerne.

Et stort utbrudd

I går kveld meldte Sky-journalist Gianluca Di Marzio om 20 positive tester i Tottenham-leiren, fordelt på førstelaget, U23 og støtteapparatet. Brendan Rodgers og Leicester har også hatt et smitteutbrudd denne uken, men spiller mot Napoli i kveld. 

Antonio Conte har vært ute og uttrykt bekymring rundt sin egen klubbs situasjon.

– Det gjør meg veldig opprørt fordi det er en veldig seriøs situasjon. Å snakke om fotball i dag er umulig. Det er et stort utbrudd, sa Conte på pressekonferansen før den senere avlyste Rennes-kampen. 

Møter Liverpool neste helg

Tottenhams treningsanlegg ble stengt på onsdag, noe som betyr at Tottenham-spillerne holder på med alternativ trening for øyeblikket. Det er bare en snau uke til Liverpool skal gjeste Tottenham Hotspur Stadium.

Flere dager uten trening og kamp kan slå veldig negativt ut for Conte og hans mannskap.

Det er likevel midtuke-runde i Premier League før Liverpool møter Tottenham. De liljehvite skal til King Power Stadium å møte Leicester, som er det andre laget som har et utbrudd gående. Liverpool skal møte Newcastle.