Valget står mellom Tottenham Hotspur Stadium og Puskas Arena

Mandag blir det avgjort hvor bortekampen mot RB Leipzig blir spilt.

6. feb 2021 kl 18.27Einar Kvande

Det har lenge hersket usikkerhet omkring hvor Liverpools bortekamp mot RB Leipzig i 1/8-finalen i Champions League vil bli spilt. Nå virker det klart at kampen kommer til å bli spilt som oppsatt tirsdag 16. februar, men da på nøytral bane.

Liverpool kan imidlertid slippe å reise ut av England for å spille kampen, ifølge uttalelser som Leipzigs daglige leder Oliver Mintzlaff har kommet med til Sky Germany.

Mintzlaff avslørte nemlig at kampen enten kommer til å bli spilt på Tottenham Hotspur Stadium eller i Budapest, og at det blir tatt en endelig avgjørelse på mandag.

Red Bull Arena i Leipzig er utelukket som kamparena på grunn av Tysklands strenge innreiseregler i forbindelse med koronapandemien i Europa. 

I Budapest er det Puskas Arena som er aktuell. Det er en stadion som sto ferdig i 2019, og som Liverpool aldri har spilt på tidligere. 

Liverpool-ledelsen vil nok utvilsomt foretrekke at kampen spilles i London, slik at laget slipper å reise ut av landet mellom de viktige ligakampene mot Leicester og Everton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]