Leicester slapp ekstraomganger, men viktig spiller måtte ut med skade

Leicester måtte slite for å ta seg videre i FA-cupen og mistet viktig spiller til skade to og en halv dag før møtet med Liverpool.

10. feb 2021 kl 22.42Jens Bessesen

Leicester fikk onsdag besøk av Brighton i FA-cupens åttedelsfinale, og det ble en jevn kamp mellom to reservepregede lag. Kampen skulle ikke bli avgjort før fire minutter på overtid, da Kelechi Iheanacho satte inn 1-0-målet og sendte Brendan Rodgers' menn til kvartfinalen.

Men seieren kostet dyrt, for mannen som har spilt samtlige kamper for de blåkledde denne sesongen, James Justin, måtte ut med en kneskade i andre omgang. Backen har imponert stort for Leicester og har spilt stort sett alt i alle turneringer. 

Det er ikke kommet noe informasjon om hvor alvorlig skaden er, men mye tyder på at Leicester må klare seg uten 22-åringen på lørdag. 

For øvrig startet Jamie Vardy kampen. Han har vært ute med skade før han i helgen fikk et innhopp i kampen mot Wolves. I kveld ble toppscoreren byttet ut etter 62 minutter, til fordel for matchvinner Iheanacho. 

Leicester må også klare seg uten blant andre Timothy Castagne og Wesley Fofana på lørdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]