Klopp gir spillerne fri på tirsdag

Liverpool-troppen skal ha en skikkelig gjennomgang av tapet for Manchester City i morgen, før de onsdag retter blikket mot kampen i Leicester neste helg.

7. feb 2021 kl 22.31Einar Kvande

Liverpool har seks dager til å slikke sårene etter 4-1 tapet for Manchester City, før de møter Leicester på King Power Stadium i tidligkampen kommende lørdag. Men Jürgen Klopp akter å bruke bare en av disse dagene på tapet for City, før fullt fokus rettes mot Leicester-kampen.

– Spillerne skal få fri på tirsdag, tror jeg. I morgen skal vi trene, drive med rehabilitering, og slike ting. Tirsdagen blir fridag, sa Klopp under sin pressekonferanse etter tapet for ligalederen.

– Jeg foretrekker at vi snakker om kampen mot City på skikkelig vis i morgen. Så tar vi en fridag, slik at spillerne kan få tankene over på andre ting. Av og til skjer det at tankene vandrer tilbake til kampen når du har fri, og det liker jeg ikke. Men det finnes verre ting enn å tape en fotballkamp.

– For oss er det selvsagt veldig, veldig viktig, det er det ingen tvil om. Men jeg vil at de skal forstå at den fotballen vi spilte i lange perioder mot City ville ha gitt oss flere poeng om vi hadde spilt slik oftere. Vi skal som sagt snakke om det i morgen. Og tirsdag tar vi fri, slik at alle kan komme til hektene igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]