Pep Guardiola likte ikke uttalelsene til Klopp– Jeg er overrasket, og trodde ikke Jürgen var den type manager

Antydninger til temperatur før søndagens kamp.

5. feb 2021 kl 15.02Arild Skjæveland

På fredagens pressekonferanse snakket Jürgen Klopp om Manchester City, og i forbifarten nevnte han at laget hans ikke hadde hadde en pause denne sesongen, slik City har hatt.

– Vi har ikke hatt en pause. Jeg tror City hadde en pause på to uker av Covid-grunner. Det er veldig tøft, og er en tøff sesong for mange lag, sa Klopp.

Det falt ikke i god jord hos Pep Guardiola, som holdt sin pressekonferanse en time senere. Han ble konfrontert med uttalelsene.

– Jürgen må se på kalenderen igjen. Vi hadde covid, og én uke fri, og spilte igjen med 14 spillere på Stamford Bridge. Kanskje jeg tar feil, kanskje det var tre eller fire uker. Når jeg ser Jürgen, skal jeg kanskje spørre. Jeg er overrasket, og trodde ikke Jürgen var den type manager, svarte en tydelig irritert Guardiola.

Uten to nøkkelspillere på søndag

Guardiola kom også med en oppdatering på skadefronten.

Kevin de Bruyne, Sergio Agüero og Nathan Aké er fortsatt ute. Ellers har City en skadefri tropp før møtet.

De Bruyne, som i flere år har vært Citys beste og viktigste spiller, har vært ute med en hamstringskade siden kampen mot Aston Villa 20. januar. Han har mistet kampene mot West Bromwich, Sheffield United og Burnley, som City har vunnet med 8-0 i målforskjell.

Agüero, har en god statistikk mot Liverpool, har en veldig vanskelig sesong. Han har vært ute med koronaviruset, kneskader, hamstringskader, og har nå et nytt problem. Han har kun spilt ni kamper hele sesongen, og har fortsatt ikke scoret i Premier League.

Liverpool - Manchester City spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]