Klopp ikke misfornøyd med prestasjonen

Liverpools manager erkjente at Alisson og forsvarspillet kunne vært bedre, men mente at hans lag ikke gjorde noen dårlig kamp.

7. feb 2021 kl 20.01Torbjørn Flatin

Trodde på vendepunkt

- Det er slik Liverpool må spille.

Jürgen Klopp kunne bare trekke på skuldrene i samtale med Sky etter kampen, da det sprakk med tre baklengsmål det siste kvarteret mot Manchester City og et knusende 1-4 tap.

- Vi var lenge godt med i kampen og jeg tror at mange tenkte at det var et vendepunkt da vi utlignet til 1-1. Slik ble det imidlertid ikke. Jeg vil imidlertid ta med meg mye fra spillet, fra prestasjonen, og hadde vi spilt som dette under de siste kampene ville vi ikke vært ti poeng etter City nå.

Alisson fikk ikke nok hjelp

Klopp fikk naturlig nok spørsmål om Alisson, som gjorde to grove feil i forkant av 1-2 og 1-3.

- Jeg tror ikke det er noen vits i å prøve å analysere hva han gjorde ved de to scoringene. Han er en førsteklasses keeper og en førsteklasses personlighet. Keepere vil gjøre feil, slik er det bare, og jeg synes heller ikke forsvaret hjalp ham nok.

- Det var tre situasjoner hvor Sterling vinner sin duell, og så er det en glimrende scoring av Foden. Det er klart at vi må forsvare oss bedre i de situasjonene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]