Trent er ikke fornøyd med sin egen form denne sesongen

I et intervju med Sky Sports innrømmer Trent Alexander-Arnold at han ikke har prestert på det nivået han forventer av seg selv denne sesongen.

6. feb 2021 kl 22.07Einar Kvande

På spørsmål om han har prestert på det samme høye nivået som tidligere svarer Trent:

– Jeg? Nei.

– Det har vært perioder denne sesongen der jeg har følt at jeg har spilt ganske bra. Den siste tiden har jeg forsøkt å finne rytmen igjen. 

– Det har på mange måter vært en tøff sesong, så jeg forsøker å finne rytmen og komme tilbake i form. Ting må skje naturlig. Det har vært ganske vanskelig.

– Jeg har ingen unnskyldninger. Jeg forsøker å få ting til å skje for laget, og prestere så bra som mulig, slik at vi vinner kamper. Det er hva jeg forsøker.

Måtte stå over treningsleiren i Østerrike

Til høyrebackens forsvar skal det imidlertid sies at han ikke fikk vært med på sesongoppkjøringen i Østerrike på grunn av at han ble smittet av koronaviruset i august. Han ble isteden hjemme på Merseyside og trente etter eget opplegg.

Forsvarsspilleren var uaktuell for Community Shield-kampen mot Arsenal 29. august, men trente med landslaget den 2. september og kom inn fra benken og spilte det siste drøye kvarteret av Englands Nations League-kamp mot Island på Reykjavik den 5. september.

Da han endelig begynte å vise god form igjen ble han så skadet etter en drøy times spill av storkampen mot Manchester City på Etihad den 8. november. Strekkskaden i baksiden av høyre legg holdt ham ute en måned, og etter den tid har scouseren slitt med å finne tilbake til sitt gamle jeg. Det hadde passet utmerket å finne formen igjen på søndag, når City nok en gang står på motsatt banehalvdel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]