Tror Jota-comebacket kan komme mot Chelsea

Det virker ikke sannsynlig at Diogo Jota blir kastet rett inn i det mot Sheffield United.

22. feb 2021 kl 21.43Arild Skjæveland

Diogo Jota har nå trent på egenhånd en stund, og på onsdag skal han etter planen trene med laget igjen. Angriperen har vært ute med en kneskade siden bortekampen mot Midtjylland tidlig i desember.

Liverpools neste kamp er borte mot Sheffield United søndag kveld. Dominic King i Daily Mail tror det er en kamp som kommer for tidlig for at vi får se portugisere fra start.

Den tidligere LFC-korrespondenten i Liverpool Echo tror klubben sikter seg inn på hjemmekampen mot Chelsea 4. mars. 

«Søndagens bortekamp mot Sheffield United er sannsynligvis for tidlig for at han kan starte, men kampen mot Chelsea på Anfield torsdag 4. mars kan potensielt være en ideell kamp for hans comeback», skriver han.

Henderson trolig ute i flere uker

Jordan Henderson måtte til skann etter lyskeskaden han pådro seg mot Everton på lørdag, men klubben har ikke fått svar på hvor alvorlig det er. King forventer at det vil være snakk om flere uker.

Da vil også returoppgjøret mot RB Leipzig i Champions League være i fare. Det er en kamp som spilles 10. mars. Liverpool har med seg en 2-0-ledelse fra første oppgjør.

Hvor returen skal spilles er fortsatt uklart, men ser ikke ut til å bli på Anfield. Stadioner i Belgia og Nederland blir vurdert, men også en ny kamp i Budapest er aktuelt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]