Gary O’Neil er ferdig i LiverpoolU23-assistenten har fått seg jobb i Bournemouth

37-åringen skal jobbe under Jonathan Woodgate.

23. feb 2021 kl 17.50Arild Skjævelandaskjaeveland

Gary O’Neil har vært Barry Lewtas sin assistent for U23-laget denne sesongen, etter at han kom til klubben i fjor sommer.

Den tidligere midtbanespilleren, som slo gjennom for Portsmouth tidlig på 2000-tallet, og spilte 215 kamper i Premier League og 191 kamper i Championship for en rekke ulike klubber. I 2019 la han opp, og bestemte seg for å bli trener.

Jobben på akademiet i Liverpool var hans første trenerjobb. LFC takker ham for innsatsen og ønsker 37-åringen lykke til videre i en kort pressemelding på nettsidene. De skriver ingenting om hvem som overtar hans rolle. 

Går til Bournemouth

Nå har han fått seg ny jobb, og blir med i trenerteamet til Jonathan Woodgate. Woodgate, som jobbet som speider for Liverpool i en kort periode etter sin spillerkarriere, forteller at det er en mann han kjenner godt.

– Jeg har kjent Gary i flere år, etter å ha spilt sammen med ham i Middlesbrough. Han har fått gode skussmål fra Liverpool, og har veldig stor kunnskap om spillet, samtidig som han alltid er sulten på å lære mer. Gary vil bringe noe annet til trenerstaben. Han er en ny stemme for spillerne, og en som ikkje har tilknytning til Bournemouth. Jeg mener at en som kommer utenfra med nye øyne er viktig for oss. Jeg gleder meg til at Gary kommer inn i støtteapparatet, sier Woodgate til Bournemouths offisielle nettsider

Woodgate fikk i helgen jobben som hovedtrener ut sesongen. Bournemouth ligger på sjetteplass i Championship. Det er åtte poeng opp til direkte opprykk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]