– Vi må ta en avgjørelse ut fra hva som virker fornuftig for ham

Jürgen Klopp synes det er veldig positivt å ha Diogo Jota tilbake på treningsfeltet, men holder kortene tett til brystet når det gjelder bruken av portugiseren i søndagens kamp mot Sheffield United.

26. feb 2021 kl 21.55Einar Kvande

– Selvsagt er det positivt. Det er ikke det eneste som er positivt, men det er veldig positivt å ha Diogo tilbake etter så lang tid, sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse fredag.

– Flesteparten av de andre spillerne som er ute med langtidsskader vil vi ikke se igjen på treningsfeltet før sesongen er over. Så dette med Diogo er veldig positivt.

– Måten han har kommet tilbake i trening på er veldig postiv. Vi må ta en avgjørelse ut fra hva som virker fornuftig for ham - når det virker fornuftig å spille kamp igjen, og slike ting.

– Veldig positivt, men som sagt ikke det eneste som er positivt. 

– Som profesjonell spiller må du alltid ha fokus på øyeblikket når du er ute på treningsfeltet, både i gode tider og ikke fullt så gode tider. Du må fokusere på treningen, og du må også nyte treningene. I halvannen time, kanskje litte lenger, er alt annet uten betydning. Det lærer vi alle fra barnsben av, og det er slik vi gjør det. 

– Det er selvsagt ting som er verre å håndtere, men vi håndterer dem også, og vi sørger for at vi er klare til å kjempe i helgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]