Villa opp i ryggen på Liverpool

To lag kan passere Liverpool om de vinner sine hengekamper.

27. feb 2021 kl 20.22Einar Kvande

Aston Villa tok en viktig seier over Leeds på Elland Road, takket være en scoring av El Ghazi etter bare fem minutters spill.

Det betyr at Birmingham-klubben klatret helt opp i ryggen på Liverpool, med 39 poeng på 24 kamper. Villa er nå poenget bak Liverpool, med en kamp mindre spilt, og vil dermed passere Liverpool på tabellen med seier i sin hengekamp. Det vil også Everton, på plassen mellom Liverpool og Villa, gjøre. Everton har i likhet med Liverpool 40 poeng, men altså en kamp mindre spilt.

Everton er vertskap for Southampton mandag kveld, ett døgn etter at Liverpool har gjestet Bramall Lane.. Kommende onsdag er det Villa som skal besøke Sheffield United, mens Everton gjester West Bromwich samme kveld som Liverpool er vertskap for Chelsea, altså torsdag. 

Dette er alle matcher som kan få stor betydning i kampen om en topp fire-plassering i Premier League, og dermed en plass i neste års Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]