– Alt var veldig bra helt til den siste pasningen

Jürgen Klopp tonet ned byttet av Salah og mener at individuelle kvaliteter avgjorde oppgjøret.

4. mar 2021 kl 23.47Øystein Tronstad

– Det er frustrerende å snakke om de samme tingene igjen og igjen. Det er en stor smell, men det er ikke avgjort ennå. Vi må vinne fotballkamper. Så enkelt er det, sier Jürgen Klopp etter at Chelsea inntok 4.-plassen og påførte Liverpool det femte strake hjemmetapet.

– I slike kamper skaper du ikke 20 sjanser. Alt var veldig bra helt til den siste pasningen. Med all ballbesittelsen vi har må vi skape flere muligheter. 

Liverpool hadde kun et skudd på mål og Chelsea virket som det farligste laget på Anfield.

– Individuell kvalitet i en situasjon fra Mason (Mount) er forskjellen. Det var en tett og intens kamp, og detaljer avgjør slike kamper. Chelsea har kvalitet, det var første gang Fabinho spilte på en stund, flere ting. Til slutt så gjorde vi feil og slapp inn et mål.

Toner ned byttet

Klopp ble spurt om det overraskende byttet. I jakt på utligning ble Curtis Jones og toppscorer Mohamed Salah tatt av for Alex Oxlade-Chamberlain og Diogo Jota.

– Det handlet om friske bein. Han har spilt mange kamper i det siste. Jeg kunne tatt av Sadio eller Bobby. I dag ble det Mo. Jeg tar avgjørelser som jeg tenker er riktige i øyeblikket, sier Klopp som mener at den dårlige rekken ikke handler om Anfield, men at man taper for mange kamper generelt.

Akkurat det er nok alle enige i. Søndag 7. mars kommer en ny sjanse på Anfield når Scott Parkers Fulham jakter poeng.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]