Dette er Liverpools liste med stopperalternativer

Ibrahima Konate er bare ett av flere alternativer Liverpool har på sin liste når de skal kjøpe en ny midtstopper til sommeren.

29. mar 2021 kl 21.30Einar Kvande

Paul Joyce slår fast i The Times at Leipzig-stopper Ibrahima Konate slett ikke er det eneste midstopperalternativet som Liverpool har på sin liste når Anfield-klubben skal styrke forsvaret til sommeren.

21 år gamle Konate har en utkjøpsklausul på rundt 34 millioner pund, men har bare spilt 26 kamper for sin tyske klubb siden starten av 2019/20-sesongen på grunn av skader. Akkurat nå er han opptatt med spill for Frankrike i gruppespillet i U21-EM i Slovenia.

Konate var ubenyttet reserve i begge 1/8-finalene mot Liverpool i Champions League.

Marseille-midstopper Duje Caleta-Car, som i januar var et transfermål for Liverpool, er fortsatt på Liverpools liste over aktuelle midstoppere, ifølge Joyce. 

Liverpool kan også velge å gjøre lånet av Ozan Kabak fra Schalke til en permanent overgang, for 18 millioner pund. Joyce nevner en annen tyrker, Leicesters Caglar Soyuncu, som et atskillig dyrere alternativ på Liverpools liste. Dyr vil også Ben White bli, om en overgang fra Brighton blir en realitet.

Alle de nevnte stopperne er alternativer som Liverpool vurderer når de skal styrke midtforsvaret ytterligere til sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]