Gerrards suksess inspirerer Henry

Den tidligere storscoreren er mektig imponert over hva Steven Gerrard har fått til etter spillerkarrieren.

31. mar 2021 kl 19.10Øystein Tronstad

Som spiller vant Thierry Henry både Premier League, Champions League, EM og VM. Som trener har det ikke vært en umiddelbar hit, men han blir inspirert av det Steven Gerrard har oppnådd i Skottland.

– Det jeg vet er at jeg vil være trener og komme tilbake. Se på hva Stevie G har gjort. Det er bare helt utrolig. For en mann! Jeg visste at han kom til å levere, sier Henry på The Robbie Fowler Podcast.

Trenerkarrieren til Henry har så langt tatt ham til Belgia (assistent), Monaco og Montreal Impact. Han ga seg i Canada i februar, og kobles nå til en mulig jobb i Celtic, Rangers store rival.

– Jeg har massiv respekt for begge klubbene, men jeg får vente og se. Jeg er tilgjengelig og vet ikke hva som kommer min vei. 

TO STORHETER: Steven Gerrard og Thierry Henry var to av de beste spillerne i sin generasjon, her møtes de på Anfield i 2006.

TO STORHETER: Steven Gerrard og Thierry Henry var to av de beste spillerne i sin generasjon, her møtes de på Anfield i 2006.

Gerrard har ledet Rangers siden sommeren 2018. I år vant klubben sin første ligatittel på 10 år.

– Det jeg liker med Rangers er at de ga han tid til å kutte forspranget til Celtic. Hvis ikke, hvordan skal du gjøre det? Du behøver mer enn en eller to sesonger. De lot han bygge et lag, hente de spillerne han ønsket og sørge for at de ville spille.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]