– Liverpool-fansen vil ikke at jeg skal være manager i Liverpool FC

Steven Gerrard slår kategorisk fast at tiden ikke er inne for å bli Liverpool-manager.

9. mar 2021 kl 21.13Einar Kvande

Steven Gerrard har de siste dagene blitt sterkt linket til managerjobben i Liverpool, etter at Jürgen Klopps mannskap har tapt de siste seks hjemmekampene. Scouseren har imidlertid ingen planer om å bli Liverpool-manager med det første.

– Liverpool-fansen vil ikke at jeg skal være manager i Liverpool FC. De vil ha Jürgen Klopp, svarer Gerrard når han blir konfrontert med spekulasjonene.

– Jeg hadde ønsket du visste hvor høyt vi elsker Jürgen Klopp.

– Om det er en drøm for meg å bli Liverpool-manager en dag? Ja, det er det. Men ikke ennå, sier Gerrard, som i helgen sikret Rangers ligatittelen i Skottland.

Klopp akter å fullføre kontrakten

Jürgen Klopp ga under sin pressekonferanse i dag klart uttrykk for at han ikke har noen planer om å forlate managerstolen på Anfield før kontrakten med Liverpool løper ut i 2024.

– Jeg har tre år igjen av kontrakten med Liverpool. Det er enkelt - du signerer en kontrakt og prøver å holde deg til den, sa Klopp.

Tidligere denne uken har det kommet frem at Fenway Sports Group ikke har noen planer om å kvitte seg med Klopp etter fem fremgangsrike år under tyskerens ledelse, selv om resultatene etter jul har vært langt svakere enn forventet.

Klubbens eiere er av den oppfatning at de svake resultatene de siste par månedene skyldes langtidsskadene på nøkkelspillere som Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip og Jordan Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]