Gerrards dommerslakt gikk viralt - nå kan suksesstreneren være suspendert når gullet sikres

Steven Gerrards suksess i Rangers fortsetter - nå er det bare spørsmål om tid før ligagullet sikres.

4. mar 2021 kl 18.47Jens Bessesen

Rangers har ventet i ti lange år på å vinne ligaen, men under ledelse av Steven Gerrard har de nå klart å ta igjen suverene Celtic som har vunnet ni ligatitler på rad i skotsk Premier League. Gerrards menn har hatt en fantastisk sesong så langt. Kun åtte poeng er avgitt på 31 kamper, og de har kun sluppet inn ni mål samtidig som de har scoret 74. Med syv kamper igjen av sesongen leder de med 18 poeng på den bitre byrivalen.

Onsdag kveld tok Gerrards menn nok en seier da Livingston ble slått på bortebane, men det ble ikke gjort uten kontroverser. Like før pause fikk spydspiss Alfredo Morelos gult kort for filming, noe både Gerrard og motstandermanageren mente var feil. Ifølge Gerrard er det tredje gang dette skjer, og han mener dommerne har en agenda mot den colombianske spissen. 

Gerrard svarte med å skjelle ut dommeren på vei inn til garderoben i pausen, og 40-åringen ble belønnet med rødt kort. Dermed måtte han se andre omgang fra tribunen. Tiraden mot dommerne gikk viralt på sosiale medier onsdag kveld.

Det skulle likevel ende godt. Nevnte Morelos satte inn den avgjørende scoringen like før slutt, og Rangers kunne ta et nytt steg mot ligagullet. 

– Ikke bekymre deg om Alfredo. Han har akkurat scoret vinnermålet og er i garderoben og danser i bar overkropp til Sweet Caroline, sa Gerrard til pressen like etter kampen!

Nå kan imidlertid suksesstreneren risikere å være suspendert når gullet sikres. Det er foreløpig ikke klart om han blir straffet i flere kamper etter utvisningen. Rangers kan sikre gullet allerede til helgen om St. Mirren blir slått samtidig som Celtic taper sin kamp. Hvis ikke kan det hele bli avgjort i Old Firm-derbyet senere i mars.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]