Håper på fulle tribuner fra august

Premier League har planer om å fylle tribunene fra starten av neste sesong - og kanskje blir det en smakebit allerede i mai.

13. mar 2021 kl 08.18Jens Bessesen

Avhengig av hvordan England klarer å gjennomføre sin offensive vaksineringsplan, kan det bli et gjensyn med supportere på Premier League-tribuner allerede denne sesongen. Fra før er det kjent at det er ønsker om å fylle opp 25 prosent av stadionene de siste to rundene av inneværende sesong.

– Første steg er å se at trofeet blir presentert 23. mai, forhåpentligvis foran 10.000 supportere et sted i landet, sier Premier League-sjef Richard Masters ifølge Mirror.

Tidligst 17. mai kan man slippe inn supportere ifølge regjeringens plan for gjenåpningen av landet. 21. juni er planen at alle restriksjoner skal være opphevet og at man igjen kan leve som normalt. Det gjør at Masters håper på fulle tribuner allerede fra neste sesong i august.

I sommer kan det dessuten være duket for EM-sluttspill i England. Statsminister Boris Johnson har sagt seg villig til å være vertskap for turneringen dersom Uefas plan om å gjennomføre sluttspillet i tolv forskjellige land skulle vise seg å bli for vanskelig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]