Dette har man ikke sett maken til i Premier League siden Huddersfield Town rykket ned

Men Liverpool er fortsatt et stykke unna Sunderlands lite misunnelsesverdige Premier League-rekord.

8. mar 2021 kl 23.30Einar Kvande

Da Fulham vant 1-0 på Anfield søndag var det samtidig Liverpool sjette strake hjemmetap i Premier League. Dette gjør at Jürgen Klopps mannskap er den regjerende mesteren i den engelske toppdivisjonen som har flest hjemmetap påfølgende sesong.

Ikke siden Huddersfield Town rykket ned i 2018/19-sesongen har en Premier League-klubb tapt sju strake hjemmekamper, melder Yorkshire Live. Dersom Liverpool taper sin neste hjemmekamp, mot Aston Villa den 10. april, vil de altså tangere Huddersfields tapsrekke på hjemmebane for to år siden.

Det er imidlertid to andre klubber som har lengre tapsrekker på hjemmebane i Premier League-æraen. Wolverhampton Wanderers er på andreplass på den lite ettertraktede listen, med ni hjemmetap på rad, mens Sunderland topper listen med ti strake hjemmetap.

Det betyr at Liverpool må tape alle sine gjenværende hjemmekamper denne sesongen for å tangere Sunderlands lite misunnelsesverdige rekord. Liverpool har nemlig seks bortekamper og fire hjemmekamper igjen denne våren. Hjemmekampene er mot Villa, Newcastle, Southampton og Crystal Palace.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]