– Jeg tror dette blir god reklame for fotballen

Real Madrid-legende spår to kvartfinaler spekket med lidenskap og offensiv fotball.

19. mar 2021 kl 23.18Einar Kvande

Real Madrid og Liverpool ble trukket sammen i kvartfinalen i Champions League. Det første oppgjøret spilles tirsdag 6. april, mens returkampen går av stabelen åtte dager snere.

– Vi får se hvordan dette går. Vi er i kvartfinalen i Champions League. Alle lagene som er igjen i turneringen er av høyeste kvalitet, sier Real Madrid-legenden Emilio Butragueno til UEFA.tv.

– Etter hvert som lagene ble trukket ut, begynte jeg å tenke, hvem er det som er igjen for oss? Liverpool er et godt lag. Et ekstraordinært lag, med så mange kvaliteter. De spiller med høy intensitet. De har en god trener, og de har veldig farlige spillere på topp. Så de blir en veldig tøff motstander.

Erfarne spillere

Butragueno håper at Madrid-klubbens rutinerte spillere kan bli tungen på vektskålen.

– Vi er Real Madrid, og dette er vår turnering. Vi har spillere med masse erfaring fra denne type kamper. Det er ikke tvil om at vi gleder oss. Real Madrid mot Liverpool er en duell mellom to historiske klubber. Dette er to av de beste europeiske klubbene gjennom tidene, og det er ikke tvil om at dette er meget attraktive kamper for fotballfans.

– Vi har to kamper fulle av lidenskap foran oss, for dette er to offensive lag, og så får vi se hvem som klarer å ta kommandoen i oppgjøret. Jeg tror dette vil bli god reklame for fotballen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]