– Dette blir to veldig, veldig underholdende kamper

Ian Rush tror at Liverpool er i ferd med å finne formen, og kan slå Real Madrid over to kamper i kvartfinalen i Champions League.

19. mar 2021 kl 22.03Einar Kvande

Liverpool-ambassadør Ian Rush er blitt intervjuet av UEFA.tv om de to kvartfinaleoppgjørene i Champions League mot Real Madrid.

– Real Madrid har hatt mer suksess i Champions League enn noen annen klubb. Bare navnet i seg selv, Real Madrid, akkurat som Liverpool, borger for at det blir to veldig, veldig underholdende kamper, uttaler Liverpool-legenden.

– Real Madrid bringer tilbake minner for meg. I 1981 spilte jeg i semifinalen mot Bayern München, og finalen var mot Real Madrid i Paris. Jeg satt på benken der, så denne trekningen bringer frem minner om det. Det er to store lag, med et fantastisk omdømme, som møtes.

Tror formen er i anmarsj

Liverpool har ikke hatt noen god sesong så langt, men Rush tror det er i ferd med å snu.

– Jeg tror det eneste vi kommer til å savne i disse to oppgjørene er fansen. Supporterne utgjør en stor forskjell i Liverpool. Jeg tror det er en av hovedgrunnene til at laget ikke har fått like gode resultater på hjemmebane denne sesongen som de har tidligere.

– Jeg tror vi nærmer oss normale resultater nå. Liverpool har fått to gode seiere, og har holdt buret rent i begge kampene. De er i ferd med få selvtilliten tilbake. På grunn av landskampene får de en pause nå, så de som ikke skal spille landskamper får trene mer sammen.

– Dersom du ikke kan motivere deg for kamper mot Real Madrid, så vil du aldri klare å motivere deg. Det kommer til å bli helt fantastisk. Jeg tror Liverpool er i ferd med å finne formen, og over to kamper har jeg tro på at de kan slå Real Madrid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]