Legenden starter fond for gamle spillere

Tidligere spillere som sliter med økonomi eller helse kan nå få hjelp av Ian Rush Foundation.

18. jun 2020 kl 14.24 Øystein Tronstad

– Noen tidligere spillere sliter, men de er for stolte til å si noe. Jeg ønsker å hjelpe alle jeg kan, Ian Rush Foundation skal forsøke å gi hjelp der hvor det er behov. I denne perioden er det viktigere enn noen gang å hjelpe gamle spillere fordi de er en del av vår historie, sier Ian Rush i Hotel Tias livestream.

Hotellet har holdt ukentlige liveshows online gjennom koronatiden. Flere Liverpool-legender har deltatt på de gratis streamene, hvor seerne kan velge selv om de vil gi økonomisk støtte ved å kjøpe billetter. Inntektene har gått til flere veldedige formål i Liverpool.


– Ian er svært lidenskapelig om tidligere spillere og fansen. Liverpool FC er en familie og Ian ønsker at vi alle skal passe på hverandre og holde sammen. Vi ønsker å takke Hotel Tia, og Liverpool-fansen som har vært så generøse i sin støtte. Ian Rush vil selv gi en donasjon til saken og personlig sørge for at det kommer de som trenger det til gode, sier Saad Wadia fra Avalon Sports Group som representerer Rush.

Slik kan du bidra:
A) Du kan gi en donasjon elektronisk via PayPal her.
B) Du kan bruke Vipps og sende til nummer 600312.

Hvis du bidrar før midnatt 19. juni er du med i trekningen av fine premier. Det er 10 pund per lodd. Vinnere vil trekkes på Hotel Tias podcast etter Everton-kampen søndag.

PREMIER: Er du glad i Liverpool vil du finne flere premier som frister i potten.

PREMIER: Er du glad i Liverpool vil du finne flere premier som frister i potten.

Premier:
-Signert, innrammet bilde fra Champions League-finalen i Madrid. Signert av James Milner, Jordan Henderson, Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold.
-To retro-trøyer signert av Ian Rush.
-Bilde signert av Ian Rush.
-Hotel Tia LFC merchandise.
-Signert Liverpool Captains-bok.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]