Du kan sende inn din spørsmål nå:Live stream med Ian Rush

Supporterklubben har gått sammen med Hotel Tia om en streamsending med tidligere storscoreren, Ian Rush, lørdag klokken 20.00.

Vår samarbeidspartner, Hotel Tia, har under korona-krisen hatt flere ukentlige stream-sendinger med tidligere spillere og andre Liverpool-personligheter. 

Lørdag klokken 20.00 går vi sammen om sendingen. Da blir Ian Rush med og deler sine tanker rundt sesongen og hva som kommer til å skje videre med fotballen.

Her er live stream linken på Facebook.

Husk å aktivere påminnelsesknappen.

Vi sender også fra Hotel Tias nye YouTube-kanal. Husk å abonnere på kanalen og aktivere notifications.

Har du spørsmål til Rushie?

Nå kan du spørre Ian Rush om hva du vil når supporterklubben samsender med vår samarbeidspartner Hotel Tia - et live show med Liverpool legenden og Liverpool FC og UEFA ambassadør Ian Rush på lørdag 30. mai klokka 20 norsk tid.

Du kan allerede nå skrive inn dine spørsmål i kommentarfeltet til denne linken hvor showet sendes.

Bli med i trekningen av eksklusive effekter

Dette er siste legende-showet Hotel Tia strømmer live i denne omgangen. 

Showene er gratis, men liker du showet og har litt å avse, setter de pris på en valgfri billett-donasjon. Pengene går til å redde Hotel Tia gjennom koronakrisen. I tillegg hjelper de Liverpool-legender som har mistet mesteparten av sine inntekter uten fotball og de har samlet inn penger til Fans Supporting Food banks Liverpool. Denne helga skal de overrekke pengene til Fans Supporting Food banks. 

For hver 100 kroner du donerer blir du belønnet med et lodd der du er med i trekningen av mange fine LFC-signerte premier. Lodd kan du kjøpe allerede nå, og vinnerne blir kåret lørdag 6. juni.

VIPPS 600312 eller paypal.me/HotelTia

Gjengen bak Hotel Tia takker så mye for all støtten de har opplevd etter at hotellet har blitt stengt pga. lockdown i Storbritannia.

Legende-showene har vært med på å hjelpe hotellet å overleve gjennom en vanskelig periode uten drift og med mange løpende utgifter, og et ønske om å bevare alle arbeidsplassene de har skapt oppe på Anfield. 
Hotel Tia er bare to år gammel og har gjort store investeringer for å skape et flott, familievennlig møtested for LFC-supporter fra hele verden og hadde ikke med sine store banklån en buffer for at en slikt unntakstilstand skulle ramme oss.