Nå løper han utendørs igjen

Joe Gomez har lagt ut en filmsnutt som viser at han har nådd en milepæl i rehabiliteringsarbeidet etter kneskaden.

17. mar 2021 kl 08.27Einar Kvande

Da Joe Gomez skadet senen som går fra kneskålen til leggbeinet, patellarsenen, i det venstre kneet under trening med England den 11. november, ble det sagt at det ville gå et sted mellom et halvt og et helt år før han var tilbake på fotballbanen. 

Gomez ble operert dagen etter han ble skadet, og har nå drevet med rehabiliteringstrening i flere måneder. I går nådde han en milepæl i denne rehabiliteringstreningen, da han løp utendørs for første gang.

Midtstopperen jobber seg med andre ord sakte men sikkert tilbake, og filmsnutten som han la ut på sin egen Instagram-konto i går kveld viser at han driver individuell trening både innendørs, som han har gjort en god stund, og utendørs ved AXA Training Centre. 

På filmen ser vi også at Gomez sparker ball innendørs. 

Klopp håper å ha Gomez tilbake i full trening når sesongoppkjøringen starter til neste sesong

Selv om forsvarsspilleren viser fin fremgang, er det likevel lite sannsynlig at han vil spille igjen denne sesongen.

– Blir han klar denne sesongen? Det er er ikke langt unna, men jeg forventer det ikke. Jeg blir positivt overrasket om han kommer tilbake denne sesongen, sa Jürgen Klopp i slutten av januar.

Liverpool-manageren har senere uttalt at han ikke tror Gomez blir aktuell for England til sommerens Europamesterskap.

– Det er ikke min avgjørelse, men for å være ærlig tilsier informasjonen jeg har for øyeblikket at det er usannsynlig, sa Klopp for bare noen få dager siden.

– Det er ikke at jeg ikke lar ham gå, men det er på grunn av skaden.

– Vi håper at han kan bli klar til sesongoppkjøringen med oss. Det var en veldig alvorlig skade, og vi snakker ikke nå om hvilke turneringer han kan spille i. Vi vil være overlykkelige om han er klar til å trene med oss når sesongoppkjøringen starter, men jeg tenker ikke på EM, sa Klopp. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]