«Nat Phillips ville tofotstaklet sin egen bestemor for å holde nullen»

Nat Phillips ble gjenstand for mange artige «memes» på sosiale medier etter den imponerende kampen mot RB Leipzig.

13. mar 2021 kl 16.08Jens Bessesen

Nat Phillips har blitt intervjuet av Sportbible etter den imponerende Champions League-debuten mot RB Leipzig denne uken. Midtstopperen gjorde en strålende kamp i midtforsvaret og har i ettertid blitt hyllet på humoristisk vis på internett, blant annet ved at hans ansikt er limt inn på Virgil van Dijks hode eller antydninger om at han er verdens beste midtstopper.

Eller meldingen som lød «Nat Phillips ville tofotstaklet sin egen bestemor for å holde nullen».

– Min mor så den, og jeg sa til henne at hun hadde forstått det, en «clean sheet» er en «clean sheet», sier Phillips, som dessuten røper at han blir skikkelig irritert når han taper en hodeduell.

Fornøyd med debuten

Phillips sier det var stort å få Champions League-debuten, men at han ikke var særlig nervøs i forkant.

– Jeg kunne ikke vente til dommeren blåste i gang kampen. Noen kamerater spurte meg hva jeg følte da hymnen ble spilt, men jeg la ikke merke til det. Jeg var så fokusert på kampen, sier han.

23-åringen sier han har fått råd fra Virgil van Dijk som har kommet godt med, og at det å ha Fabinho tilbake på midtbanen hjalp midtstopperne veldig mot RB Leipzig.

– Det hjalp å ha han foran oss, han tok seg av alt. Da ballen så ut til å gå mot spissen og jeg trodde jeg måtte agere, så kom han med de lange beina, sier Phillips.

Se det herlige intervjuet i Twitter-vinduet under:

Har du innspill til journalisten?
[email protected]