– Han har vært veldig heldig så langt i sin karriere

James Milner påpeker at ung Liverpool-stjerne nesten ikke har møtt motgang så langt karrieren.

11. apr 2021 kl 09.05Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold var tydelig en svært lettet mann etter at han satte inn vinnermålet på overtid mot Aston Villa lørdag ettermiddag. Scouseren har hatt et par tøffe uker, der han først ble vraket fra den engelske landslagstroppen, og deretter tabbbet seg ut ved å forære Real Madrid deres andre mål da Liverpool tapte 3-1 i kvartfinalen i Champions League på Estadio Alfredo Di Stefano.

– Det sier mye om hans personlighet at han slår tilbake på denne måten, sier James Milner til BBC Sport.

– Folk glemmer hvor ung han er. Han er fortsatt en ung gutt. Han har vært veldig heldig så langt i karrieren. Da han ble vraket fra landslagstroppen var det trolig den første motgangen han har opplevd, konstaterer veteranen.

– Nå scoret han et svært viktig mål mot slutten av denne kampen. Han fant en god posisjon like i forkant av scoringen. Vi er veldig glade på hans vegne.

Hans offensive egenskaper tilsier at Alexander-Arnold burde være selvskreven i den engelske landslagstroppen, men det er nok hans manglende kvaliteter defensivt som gjør at Gareth Southgate vraket ham fra troppen, og heller ikke mot Villa var scouseren patent i forsvarsarbeidet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]