– Jeg hørte i dag at jeg kommer til å si opp jobben min, men jeg føler meg ansvarlig for dette laget

Det var en følelsesladet Jürgen Klopp som svarte på spørsmål fra Sky Sports etter kampslutt i Leeds.

20. apr 2021 kl 00.09Einar Kvande

Det virket som Liverpool-manageren følte seg presset opp i et hjørne da han etter kampen mot Leeds måtte svare på spørsmål rundt den nye Superligaen som Liverpool skal være en del av.

– Jeg vet ikke om jeg føler meg mer eller mindre presset nå. Det engelske systemet er slik at det er en stemme i klubben, og det er managerens stemme. Men det vil komme et øyeblikk hvor klubbens eiere vil si det de har å si om dette. Definitivt, svarte Klopp.

Tyskeren vikret mer opptatt av å verne om sine spillere enn å snakke om superligaplanene.

– Jeg hørte i dag at jeg kommer til å si opp jobben min, men jeg føler meg ansvarlig for dette laget, for klubben og for forholdet vi har til våre fans. Jeg vil forsøke å ordne opp i dette på et eller annet vis.

Klopp fikk så spørsmål om han følte seg sviktet av Fenway Sports Group.

– Jeg synes ikke det. Jeg føler ikke det. Jeg ønsker ikke å være involvert i ting som dette. Jeg forstår ikke ting som dette. Jeg er en fotballperson. Jeg er her som fotballtrener, og vil gjøre jobben min så lenge folk lar meg holde på med det. 

I Sky-studio satt tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, og han er ikke i tvil om at supporterne vil drive eierne ut av klubben dersom Jürgen Klopp forlater Liverpool på grunn av klubbens deltakelse i superligaen.