Liverpool og Manchester United planlegger å møtes i treningskamper i sommer

De to storklubbene i samtaler om en treningskamp-dobbel i sommer.

21. apr 2021 kl 13.14Jens Bessesen

Liverpool og Manchester United fortsetter å være i tett dialog utenfor banen. Nå er de to klubbene i samtaler om å møtes til to treningskamper som del av sommerens sesongoppkjøring. Det melder Paul Joyce i The Times

Kampene skal etter planen spilles på klubbenes hjemmearenaer. Den første på Old Trafford sent i juli, med et returoppgjør på Anfield tidlig i august. Premier League-sesongen 2021/22 starter 14. august. 

Drar trolig til Østerrike eller Frankrike

Reiserestriksjoner som følge av koronapandemien gjør det vanskelig å reise på en sommerturné som vi har sett tidligere sesonger. Liverpool og Manchester United møttes på en slik turné da de spilte treningskamp foran over 100.000 tilskuere i Michigan i USA i 2018.

I fjor dro Liverpool til Østerrike på treningsleir før sesongen. Ifølge Joyce ligger det an til å bli en tur til Østerrike også i år, alternativt Evian i Frankrike.

Men det planlegges altså også treningskamper hjemme i England. Dobbeltoppgjøret mot United vil også være del av forberedelsene til å ta imot supporterne igjen. Etter planen skal Premier League-starten i august gå for fulle tribuner. 

Nyheten kommer like etter at begge klubbene har meldt seg ut av den forhatte Super League etter massive protester de siste dagene.