Liverpool-spilleren som har scoret flest mål mot Aston Villa står i fare for å bli vraket fra startoppstillingen

Han har scoret åtte mål på sju kamper mot Aston Villa i sin karriere, men nå opplever han en real måltørke.

10. apr 2021 kl 10.39Einar Kvande

Dominic King i Daily Mail tror at Sadio Mané står i fare for å bli vraket fra startoppstillingen mot Aston Villa, etter bare sju ligamål for Liverpool denne sesongen. Sist mannen som fyller 29 år i dag kom på scoringslisten var i slutten av januar.

King tror at Jürgen Klopp vurderer å starte med en front-trio bestående av Roberto Firmino, Mohamed Salah og Diogo Jota mot Villa.

– Vi vet alle hvor god Sadio Mané er, og hva han har gjort for oss. Men scoringsraten hans er ikke god for øyeblikket, og han vet det, sa Klopp til pressen før helgen. 

Ikke bekymret

– Sadio er en spiller som ønsker å gjøre det ekstremt bra. Men nå har han havnet i denne situasjonen. Alle spisser i verden havner i slike situasjoner. Jeg er ikke bekymret, men jeg ser at formen hans ikke er god for øyeblikket. Vi skal jobbe med det. Det er det eneste svaret jeg kan gi. 

– Kampbelastningen har vært stor for mange spillere de siste tre årene. Også for Sadio, det er sant. Men jeg tror ikke det er grunnen. Sadio har ingen fysiske problemer. Vi trenger alle en pause fra tid til annen, det er klart, men han har ingen fysiske problemer. Men det er slik at dersom du ikke scorer på en stund, så begynner spisser å tenke. Det vil komme en dag da han begynner å tenke akkurat de riktige tingene igjen, og da vil dette ordne seg. Vi må sørge for at det skjer snart, sa Klopp.

Sadio Mané har scoret åtte mål på sine sju kamper mot Aston Villa, og har nettet fire ganger på de tre kampene han har spilt mot Villa som Liverpool-spiller. Nå har han scoret bare en gang i løpet av sine 13 siste ligakamper. Totalt har han gjort 12 mål på 39 kamper for Liverpool denne sesongen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]