Nå ønsker de et hjem et sted

Etter flere ultån har Liverpool-duoen nå bare ett år igjen av sine kontrakter.

23. apr 2021 kl 12.54Einar Kvande

Både Harry Wilson og Sheyi Ojo har ett år igjen av sine Liverpool-kontrakter til sommeren, og kan fort bli solgt når de returnerer fra låneoppholdet i Cardiff City. Det skriver Wales Online.

Cardiff-manager Mick McCarthy tror de to Liverpool-spillerne vil signere permanent for en ny klubb i sommer, men han innrømmer at det sannsynligvis ikke blir Cardiff.

Begge spillerne har hatt en god sesong på lån hos den walisiske klubben, men nå som de er blitt henholdsvis 24 og 23 år vil de være ute etter å finne seg en permanent arbeidsgiver, etter flere låneopphold de siste årene. 

– Det har ingenting med oss å gjøre

– Jeg tror ikke det vil skje, sier McCarthy når han blir spurt om det kan være aktuelt at de to spillerne returnerer til Cardiff neste sesong. 

– Både Harry og Sheyi skal ha ett år igjen av sine kontrakter. Harry har vært utlånt til fire klubber, og han ønsker et hjem et sted. Han ønsker å finne seg en permanent klubb som han får spille for. Det samme gjør Sheyi, legger Cardiff-manageren til.

– Jeg tror ikke Liverpool vil låne dem ut neste sesong, når de er inne i sitt siste kontraktsår. Men dette må Liverpool selv finne ut av. Det har ingenting med oss å gjøre. Om jeg vil ha dem tilbake? Selvsagt, de er veldig gode spillere. Men jeg tror ikke det vil skje.

I Wales har man hele tiden skjønt at Wilson ville bli for dyr for dem, men Ojo har blitt betraktet som et potensielt permanent kjøp. Nå ser det ikke ut til å bli noe av.