Tror Mané kan starte på benken igjen

Roberto Firmino kan komme inn igjen på laget.

14. apr 2021 kl 08.36Arild Skjæveland

I kveld er det klart for det som er sesongens hittil viktigste kamp. Real Madrid kommer til Anfield med en 3-1-ledelsen fra den første kvartfinalen forrige tirsdag, og Liverpool må levere en bortimot perfekt forestilling for å ta seg til semifinalen i Champions League.

Der venter Chelsea, som slo ut Porto med 2-1 sammenlagt tirsdag kveld.

Liverpool har slitt med å score mål på Anfield, og det har blitt spekulert mye i hvilket lag Jürgen Klopp vil gå for. Da de røde dro til Etihad Stadium i høst, stilte de i en 4-2-4-formasjon, med alle sine beste angripere på banen samtidig. Det fungerte bra en stund. Han brukte også alle fire i den siste halvtimen borte mot Arsenal.

Tror Mane blir vraket

Paul Joyce i The Times tror Klopp vil være litt mer forsiktig fra start, og at Sadio Mané og Naby Keita er de to spillerne fra det første oppgjøret som blir ofret. Begge var plassert på benken mot Aston Villa i helgen, der Mané var den eneste som kom på banen.

Joyce tror Thiago Alcantara kommer inn fra start, og at Roberto Firmino tar den sentrale rollen med Diogo Jota ute til venstre. 

«Klopp har utfordringer med å sette opp laget, og etter å ha måtte endre fullstendig på planen for bortekampen i førsteomgangen med å bytte ut Naby Keita, har han ikke rom for å feile», skriver han.

«Dersom Roberto Firmino kommer inn igjen på laget, blir det ikke like enkelt for Kroos siden brasilianeren pleier å komme dypt, og Thiago Alcantara vil håpe på en plass fra start heller enn å komme inn».

Dette er laget The Times har satt opp: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Jota.

Om det stemmer, får vi svar på ca kl. 19.45 i kveld når lagoppstillingen kommer.

Liverpool - Real Madrid spilles kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium, Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]